Hostelworld.com

YHA National Park Backpackers & Climbing Wall

Priser
karta
Recensioner
8.2
Utmärkt 234 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 8.1
  • Plats 8.7
  • Personal 8.3
  • Atmosfär 7.8
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 7.8
BOKA NU
8.2
Utmärkt 234 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 8.1
  • Plats 8.7
  • Personal 8.3
  • Atmosfär 7.8
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 7.8
YHA National Park Backpackers & Climbing Wall Located at Finlay Street, P.O.Box 89, , Tongariro National Park.
YHA National Park Backpackers & Climbing Wall
New Zealand
Tongariro National Park Central North Island 3948 Finlay Street, P.O.Box 89
82% 234
-39.1747879 175.4013204
YHA National Park Backpackers & Climbing Wall
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 maj 2016
3.1

Propreté des draps et tapis de bain à revoir, lits à ressorts inconfortables, chambre vieillotte et glauque, wifi PAYANTE et inutilisable c'est une honte, mal placé (aucun commerces), chambre dehors sans lavabo ni toilette, et aucun chauffage dans les douches... Nous n'abusons pas et ne sommes pas des clients exigeants, mais pour le prix nous ne pensions pas vivre notre pire expérience hôtelière. Enfin, la navette retour de l'alpine crossing coûte 37$/personne pour ... 6km, et est obligatoire

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
18 maj 2016
7.7

Great hostel,friendly staff and good location.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Mixad grupp, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 maj 2016
7.7

No wifi ...

    • 2.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 maj 2016
9.1

Great place to stay took five teenage boys here but wish shuttle to hike and climbing wall were not so expensive doubled cost!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 maj 2016
10.0

Met great people here and hiked together. Not much around since the main attraction is mt doom and tongariro crossing. Great hostel!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 maj 2016
10.0

Decent. Climbing was decent. Kitchen was decent. Bed was decent. Room was decent. Staff were dead sound.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 apr 2016
4.9

everything is complimentary wifi, tea, coffee !! and no security lock, wether your personal stuff anywhere. But as it is only in his corner is forced to go it's a shame!

    • 4.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
19 apr 2016
9.1

Great hostel! Perfect for doing the crossing. Staff were friendly and good kitchen

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 apr 2016
9.7

Very convenient place to stay if you're doing the Tongariro Crossing. Definitely bring your own groceries as you're right on the edge of the national park. One of the stoves didn't work, so cooking at meal time got a little congested. My impression was that it was bit of an older crowd.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 apr 2016
2.9

Je me suis fais escroqué par la gérante. Je ne suis resté qu'1 nuit et en ai payé 2 et demi (après 2h de négociation car elle voulait m'en faire payer 3). La gérante ne voulait pas respecter la politique d'annulation 24h de Hostelworld car doit disant sur le site personnel de l'hôtel la politique est de 48h. Ayant réservé via Hostelworld je pense que ce sont les conditions de ce site qui s'applique. Je suis très déçu de mon séjour . Je pense que vous devriez clarifier avec le g

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.