Hostelworld.com

YHA London St Pauls

Priser
karta
Recensioner
8.5
Utmärkt 1,574 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.3
  • Personal 8.4
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 8.9
  • Utrustning 7.8
BOKA NU
8.5
Utmärkt 1,574 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.3
  • Personal 8.4
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 8.9
  • Utrustning 7.8
YHA London St Pauls Located at 36 Carter Lane, EC4V 5AB, London.
YHA London St Pauls
England
London 36 Carter Lane, EC4V 5AB
85% 1574
51.5132028 -0.1003789
YHA London St Pauls
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
24 apr 2016
9.7

Very pleasant place to stay. spacious, has a large dining facility, great location. Didn't expect such a nice place in London for so cheap. Staff helped me with everything I needed, bathrooms were spotless, and it's right next to some good places to eat (and a beautiful church). Highly recommend.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 apr 2016
8.0

Wifi doesn't work in the rooms. Bed was comfy, though interestingly fitted together in a "triple" bunk, which made it feel really small. Would have liked a reading lamp or something next to the bed. Locker was in the room and very big...provide your own lock. Also a sink in the room, which was good. Bathrooms were decently clean. Staff was there 24/7 and friendly.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

Hi there, Thank you for taking the time to leave a review on our hostel. We hope to see you back again soon. Kind regards, Leigh

27 mar 2016
6.9

This hostel was 'meh' to be honest. After-hours check-in was not good, despite telling them in advance that I would be late. Hallways smell like a hospital. Rooms themselves are fine, clean and safe, however only one plug for 8 girls. Great location, but I wouldn't recommend this hostel to a friend.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 mar 2016
10.0

The staff were helpful and friendly. I stayed in the refurbished part of the hostel this time and was amazed by the new beds. I would definitely stay here again, it's in a great location and I feel safe and happy staying here.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 mar 2016
9.4

everything good especially the cleanlinesses and security.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 feb 2016
9.1
Översatt av Google

Särskilt bra beläget i knäppa område ... inom en härlig område att börja morgonen utforskning ... (och en säker lugnt område om du anländer på kvällen) Snabb väg till floden och tunnelbanestation .... och bron till Southbank. En allt du kan äta frukost skulle visa sig vara en hit för hungrig, plus en rättvist prissatta bar om resenären är alltför trött att våga sig ut. Underhållande för mig men trött / lätta sliprar kanske gillar att beakta effekterna av genljöd klockor från St Pauls. Proppar? Skulle stanna igen!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinna Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 jan 2016
9.1
Översatt av Google

Kände sig trygg och säker, personalen var vänliga och hjälpsamma.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
27 dec 2015
8.9

Malgré un accueil plutôt froid (nous sommes arrivés à 9h le matin et nous pouvions revenir qu'à 14h alors que nous avions dit que nous arrivions le matin à 10h), le séjour a été agréable, la chambre était très bien et propre ainsi que spacieuse.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
22 dec 2015
7.4

it's very close to St Paul cathedral with scielince enviroment. If you are looking for a place for short stay, the tranfortation is very easy.However, the room is crowded,and without elevator.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
2 dec 2015
6.0
Översatt av Google

inte en plats för en resenär. Mer för gamla människor l och deras barn.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.