Hostelworld.com

YHA London Central

Priser
karta
Recensioner
8.6
Utmärkt 3,712 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 9.3
  • Personal 9.1
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 8.3
BOKA NU
8.6
Utmärkt 3,712 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 9.3
  • Personal 9.1
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 8.3
YHA London Central Located at 104-108 Bolsover St, , London.
YHA London Central
England
London W1W 5NU 104-108 Bolsover St
86% 3712
51.5213880 -0.1428222
YHA London Central
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Grekland, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 apr 2016
9.1

It'seems totally worth the money, clean, decent people, many facilities! Only bad, wifI working at reception and café!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 apr 2016
8.9

Spent one night in the six-beds room. Location is great and staff is very helpful. Common area is really well designed and you can get a very good breakfast there for £4.99. Cons: cleanness of the rooms should be improved. Overall a good stay though. I'd recommend.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
15 apr 2016
8.3

크게 나쁘진 않았습니다. 위치는 역에서 걸어서 10분 정도라 그렇게 좋은 편은 아니었지만 다닐만 했고요. 005번방 묵었는데 화장실이랑 샤워실 이용하기 편하고 1층이라 오가기 좋았습니다. 그런데 라운지가 밤늦게까지 좀 시끄러운 편이고 다른 방 문 여닫을 때 우리 방 문까지 같이 덜컹거리는 게 좀 불편했어요. 우리 쪽 화장실은 페이퍼타올이 있었는데 방과 붙은 반대편 화장실은 핸드드라이어를 쓰는지 밤 중에도 위잉하는 소리가 엄청나게 크게 나서 깜짝 놀라는 일이 잦았습니다. 소음이 제일 큰 문제였고 나머지 위생상태나 침대 이불 등은 굉장히 좋은 편이었습니다. 침대마다 콘센트 있고 사물함도 큼직하니 잘돼 있구요. 방 안에 있는 온도조절기도 유용하게 썼습니다. 귀마개를 챙긴다면 추천할 수 있는 곳입니다.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 apr 2016
9.1

Ci siamo stati in passato e ci siamo ritornati; la posizione è ottima e il personale davvero cortese. Lo consiglio a tutti anche ai meno giovani come me.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
11 apr 2016
8.6

Quite nice location and quite nice staffs. But still a little far from subway station. The nomber of bathrooms and toilettes were not really enough, just one each for 5-6 rooms.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
9 apr 2016
8.6

My biggest complaint is the WiFi - it's not available in dorms and extremely slow in common areas.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • ellenyuna
  • Sydkorea, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 apr 2016
10.0

6인실 썼는데 방도 깨끗하고 이불 정말 따뜻해요!! 매번 꿀잠 잤습니다ㅋㅋ 세면대랑 샤워기 조절을 할수 없는게 아쉽지만 다른것들은 만족입니다 카드키가 있어 보안도 만족이고 정말 잘 지내다 올수 있었습니다 감사합니다

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
3 apr 2016
8.3

Great hostel wouldnt suggest it to somone looking to have any form of fun at the hostel. It was alot of families and older people. If your under 30 steer clear

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
28 mar 2016
7.7

Fine place to stay, close to tube station however the wifi did not work in the rooms and hardly worked down in the lobby so I would not recommend or return!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 mar 2016
8.9

Personnel excellent, Chambre correcte, petit bémol la wifi difficile à capter...

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
Se svar från boendet

Bonjour Paula, Merci d'avoir laissé un commentaire, nous sommes content d'apprendre que vous ayez apprécié le personnel ainsi que la chamber, concernant le WI-FI effictivement il n'est que disponible dans les parties communes de l'auberge. Nous esperons que vous nous choisirez encore si vous revenez a Londres Jonathan - YHA London Central

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.