Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Canterbury

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 184 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.4
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 8.9
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 9.4
BOKA NU
9.1
Superb 184 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.4
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 8.9
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 9.4

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
28 jun 2017
9.4

A little beat noisy in a dorm, and not very central in the City, with a suitcase...

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 jun 2017
9.1

J'ai adoré cette auberge ! Belle maison au calme, les chambres et espaces communs sont propres. Staff accueillant

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 jun 2017
6.6

Wifi es mala si no tenes the cloud

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
2 jun 2017
8.9

Exellent établissement tré bien situé.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
12 maj 2017
10.0

Very good place. Check in was super easy, room was comfortable, and facilities were well maintained. Overall a very good experience.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 mar 2017
10.0

Great location, great staff, great facilities, Super clean place in amazing location and historical building with fantastic garden .

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 mar 2017
10.0

J'ai vraiment tout aimé....j'y reviendrai...

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 feb 2017
8.6

Front door needs attention to self close for security, open at 5.30 am..

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 feb 2017
9.4

Just used this as a stopover on our drive from London to Spain before we got on the ferry. Facilities were really good. Kitchen was massive, rooms were clean, as were the bathrooms. Staff were also super friendly.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.