Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

YHA Auckland International

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.3
Utmärkt 924 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.9
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 8.6
  • Personal 8.4
  • Atmosfär 7.3
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 8.2
BOKA NU
8.3
Utmärkt 924 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.9
  • Säkerhet 9.2
  • Plats 8.6
  • Personal 8.4
  • Atmosfär 7.3
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 8.2

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
20 maj 2017
7.7

Man merkt, dass es eine Kette ist. Es ist alles gut organisiert, alles ist vorhanden und auch sauber. Aber es wirkt alles so steril und unpersönlich. Und aufgrund der Größe ist die Kontaktaufnahme zu anderen schwerer, als in kleineren Hostels. Im Gegensatz zur Größe des Hostels sind die Duschen winzig. Man kann sich schlecht drin bewegen. Es ist eher ein Hostel für die Durchreise.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
14 maj 2017
8.9

Was a really good stay! Didn't get a chance to test the kitchen or anything but for a bigger sized hostel, everything was pretty decent!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
30 apr 2017
9.4

It's a pretty big hostel so it was hard to meet new people, specially since I was only staying for 4 nights. However, this is the only "less good" thing I have to say about this place, everything else was great. Very very clean, good big individual lockers, very central and very nice staff who were always nice to me even though I asked about a thousand and one questions!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
14 apr 2017
3.1

Sehr hilfsbereite Miarbeiter. Weniger erfreulich ist, dass man das Gepäck bei Check-Out nicht kostenlos für einen Tag aufbewahren kann. Zudem war es ein bisschen laut auf der Straße, wobei die Lage eigentlich ruhig ist. Ansonsten gewohnte YHA Qualität!

    • 4.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
7 apr 2017
8.3

It is a good hostel, but quite big and not so homey. A lot of small tables and the common area is in the cellar. If you just need a place to sleep i would recommend it! Great locker, wifi good! No storrage room after check-out!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
3 apr 2017
8.3

Nice hostel with cool common spaces and some lockers, expensive but very useful. Very kind and funny personnel

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
22 mar 2017
4.9

I arrived at 2am and all I wanted was a nice and clean bed. I get a bed with used beddings in a smelly room.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
21 mar 2017
9.4

Einziges Manko: wieder diese nervig wackeligen Stockbetten

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 mar 2017
6.6

Alles ist zwar sauber, aber erinnert eher an eine Jugendherberge und alles wirkt etwas steril. Es waren auch sehr viele alte Leute anwesend. Generell bietet das youth hostel einem auch nicht viel im Vergleich zu anderen Hostels wie free breakfast oder mal ein barbecue.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
15 mar 2017
8.6

Hostel was clean and the staff were very helpful and friendly. Kitchen was large and well equipped. Location was good, close to shops and restaurants.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.