Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Woodstock Hostel Montmartre

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.3
Utmärkt 2,680 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 8.5
  • Personal 9.0
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 7.6
BOKA NU
8.3
Utmärkt 2,680 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.0
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 8.5
  • Personal 9.0
  • Atmosfär 8.0
  • Renlighet 8.3
  • Utrustning 7.6
Woodstock Hostel Montmartre Located at 48 rue Rodier, 75009, Paris.
Woodstock Hostel Montmartre
France
Paris 75009 48 rue Rodier, 75009
83% 2680
48.8798960 2.3435690
Woodstock Hostel Montmartre
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
19 jan 2017
9.7

Todo muy bien. Única pega el colchón. Tenía un agujero. Estaba para cambiar, por lo que después de 3 días tenia la espalda bien destrozada. Por lo demás todo genial!!! Calidad precio muy bien. Muy recomendable

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 jan 2017
6.6

major setback for this hostel is its lack of atmosphere. It appeared like we are only one staying at the hostel. staff was nice but considering its bit dull environment and strange policy for not bringing outside alcohol (while u can buy overpriced alcohol from them) I would not stay there again.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
12 jan 2017
10.0

Удобное расположение: в 5 минутах ходьбы от Северного вокзала и 2 минутах от метро Anvers. Рядом Монмартр. Есть затрак (кофе, чай, круасаны, хлеб, масло, джем, сок, молоко, хлопья). В комнатах чисто. Ночью всегда было тихо. На ресепшене есть бесплатные сейфы, в номерах у меня шкафчиков не было. В подвале отдельная кухня, где можно готовить. Перед ней дворик. Мне все очень понравилось!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 jan 2017
7.7

La gente de recepción super amable. Las instalaciones están bien. Son modestas. El problema que tuve es que mi pieza era muy fria (pleno invierno ) y el baño (inodoro ) estaba fuera de la habitación, en un patio.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
5 jan 2017
9.7

Buena ubicacion. A 200 metros de una avenida importante y del Metro. El hostel es discreto pero tiene encanto. La atencion en la Recepcion es excelente. Tratan de ayudarte y de informarte siempre que lo requeris. Los cuartos son correctos y de pocas plazas. Solamente vi que durante el desayuno la persona que atendia la cocina no permitia volver a servirse cafe. Lo que no ocurrio en otros hostels. Volveria a alojarme. Es calido y tranquilo. En un buen barrio y cerca de todo. Es una buena opcio

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 jan 2017
9.4

Tudo certo no geral, mas o banheiro (a privada) fica do lado de fora do quarto e no frio/chuva causa certo incômodo.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 jan 2017
7.1

Frühstück fällt trotz geringen Preises relativ mau aus. Durch einen Fehler vom Personal wurde mir beim Check in kein Beleg für das leihen von Bettwäsche ausgestellt, so dass ich meinen Pfandbetrag nicht zurück erhalten habe. Von einem professionellen hostel erwarte ich, dass man für sowas (was mal passieren kann) abgesichert ist - zum Beispiel durch doppelte Buchführung darüber,wer sich Bettwäsche leiht. Ansonsten war ich zufrieden. Nettes Personal. Gute Lage, Zimmer okay, Preis für Paris auch.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 jan 2017
7.1

Cleaning has to be improved in toilets and shower.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
1 jan 2017
7.4

Electric outlets in bed, plus lights in beds are missing, kitchen is the smallest I have seen In a hostel

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
31 dec 2016
8.0

位置很好,周围走路五分钟就有地铁站,很方便。早上还提供早餐,很不错

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.