Hostelworld.com

With Guesthouse

Priser
karta
Recensioner
8.3
Utmärkt 24 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 8.7
  • Personal 8.0
  • Atmosfär 7.3
  • Renlighet 8.7
  • Utrustning 8.0
BOKA NU
8.3
Utmärkt 24 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 8.7
  • Personal 8.0
  • Atmosfär 7.3
  • Renlighet 8.7
  • Utrustning 8.0
With Guesthouse Located at Marine tower 5F, Haeundae-gu, Busan.
With Guesthouse
South Korea
Busan Marine tower 5F, Haeundae-gu
83% 24
35.1624910 129.1652069
With Guesthouse
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
25 sep 2015
9.4
Översatt av Google

Platsen ligger mycket nära till stranden (du kan se stranden från gemensamma området). Sovsalar inte har något fönster, men vyn från gemensamma området är coolt. Allt du behöver finns (schampo, tvål, liten handduk, lakan, frukost). trevlig plats för helgen, och mycket nära den traditionella marknaden med massor av mat alternativ (gå och kolla knödeln plats på den traditionella marknaden runt hörnet).

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinna Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 aug 2015
7.1
Översatt av Google

Den med Guesthouse var ett trevligt vandrarhem bo på. Det ser ut precis som bilderna och hade en trevlig folklig atmosfär. Arbetarna var hjälpsamma och försökt sitt bästa för att få oss att känna sig bekväma. Det enda problemet var i dusch vattnet inte drunknar och säkerhet var inte mycket bra. Den personliga dörrar lösenordssystem är densamma för varje rum i vandrarhemmet och skåpnycklarna är öppet nås. Därför var vi tvungna att ta alla våra viktiga ägodelar med oss ​​hela tiden.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
15 aug 2015
9.1

Cheap, clean and close to the beach and the action in Haeundae. I was the only international when I was there, and there was not much interaction between guests, so it wasn't a great place to meet new people. But if you're looking for something cheap clean and close to the beach it is a great choice.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 aug 2015
8.9

The staff were super kind and helped me with my broken phone and were eager to chat despite language barriers. The 8 person dorm room was quite small but okay considering most guests were Korean students on semester break (no luggage). Good breakfast, we even got watermelon!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
8 aug 2015
9.1

All in all it was really clean. Just there was no warm water for showering.. As it was hot and it did good to cool down,so I didn't ask the stuff about it. Location is about 15 minutes from the bis stop or the metro. But closer to the beach. Nearby you have eating possibilities. I would come back

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 aug 2015
8.9

Convenient location, near the haeundae beach and restaurants. Staff is nice, tried their best to communicate with me although we don't speak each other's language well.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 aug 2015
8.9

The staff of this guesthouse is amazingly kind and really helpfull on every concern.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
16 maj 2015
9.1

À deux pas de la plage de Haeundae, la guest house est facile d'accès en métro. La grande pièce commune permet de rencontrer des personnes des quatre coins du monde dans une ambiance conviviale. Le staff est très accueillant et il est même possible d'apprendre des chansons coréennes ! Je recommande.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.