X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Windroad Guesthouse

1F, 66-12, Changgyeonggung-ro 27-gil, Jongno-gu, Seoul, Sydkorea

86%Betyg

 • 90%Värde för pengarna
 • 90%Säkerhet
 • 90%Plats
 • 90%Personal
 • 80%Atmosfär
 • 80%Renlighet
 • 80%Utrustning

Boendeinformation:

Översatt av Google
- INLEDNING -

Kom och bo hos oss! Vi har den bästa platsen, bästa atmosfären, de mest vänliga staber, massor typer av gratis tjänster och den mest billigaste priset!!

Nära Dahangno är Windroad Guesthouse bara ligger bara ett kvarter från den främre porten Sungkyunkwan University.

Tack vare vårt läge som är i hot spot i Seoul stad, kan du gå enkelt till många olika berömda turné fläckar och njuta av olika typer av funktioner i Korea. Marronier Park, som är känd för sina musikaliska prestationer ligger nära här. Och Changkyeongkong Palace ligger bara 5 minuter härifrån. Även du kan enkelt gå till Dongdaemun och Myeongdong, vilka betraktas som mode center i Korea, plus Namdaemun, där är en representativ traditionell marknad i Korea. Alla är i tunnelbanelinjen No.4 som bara är ansluten till samma linje med oss. Dongdaemun tar bara en tunnelbanestation från vårt pensionat, tre stationer Myeongdong och fyra stationer till Namdaemun. Dessutom är Insadong också ett bra val för dig att uppleva koreansk traditionell kultur. Du kan lätt ta sig dit med buss. Och ni kanske också intresserad av att ta ett besök på Chenggye River från promenader till Dondaemun.

Skiljer sig från andra Värdshus, det finns en liten trädgård med trä stolar och en soffa framför vår lobby, och gäster från hela världen kan alltid träffas och njuta av interaktioner med varandra här. Det är en helt speciell chans om du vill göra utländska vänner och dela dina idéer. Vi vill skapa en miljö som gör att du känner precis som hemma.

Här äger vi många typer av rum inklusive dubbelrum, enkelrum, delade-rum för tre eller fyra personer, i-sovsalar och ut-sovsalar. Alla stora rum delar ett badrum vardera. Du kan använda våra offentliga kök och spara din mat eller dryck i vårt kylskåp. Datorer, trådlöst internet, TV, DVD-spelare skåp och tvätt är alla tillgängliga här.

Mr Park, ägare till guesthouse, har rest över hela världen. Hans fru, Qiong, är från Kina. De är intresserade av orientalisk filosofi och har studerat det under en lång tid. De kunde absolut dela sina erfarenheter av det och även ge dig mycket mer information om meditation. Vi kan också visa dig vägen för meditation i ett buddhistiskt tempel. Det kommer att finnas en engelsk munk eller nunna som leder dig till templet vid 13:00 varje söndag och du kommer att ha en speciell upplevelse av orientalisk Zan meditation. Dessutom är vi tillgängliga för att göra reservationer för paketresa för DMZ eller Pammunjeon för dig.

* Utrustning *
Trådlöst internet, datorer, TV, DVD-spelare, offentliga kök med kastruller och grytor, mikrovågsugn, värmepanna, pop-up brödrost, offentlig kylskåp, DIY tvätt, handdukar, hårtork och skåp.

* FREE SERVICES *
1.Free datorer och trådlöst internet
2.Free plocka upp från den främre porten Sungkyunkwan University
3.Fri plocka upp för DMZ turné
4.Fria uppgifter för att resa i Seoul

* SPECIAL SERVICE *
Zan Meditation i buddhistiskt tempel leder med engelsk nunna eller munk vid 01:00 varje söndag med gratis lunch vid 12 klockan.

Om du vill stanna här längre tid, erbjuder vi 20% rabatt för vistas över 15 nätter och 30% rabatt för över 30 nätter under lågsäsong.

Vänligen komma och bo hos oss och har en speciell turné i Korea här!

- Riktning till HÄR -

* Genom flygbussen till Guesthouse *
När du anländer till Incheon Airport, kan flygbussen vara ett av de sätt att komma till vårt pensionat. Det kommer att kosta dig 10.000 W och kommer att ta cirka 60-80 minuter att komma till destinationen. Flygbussen går var 25-30 minuter och börjar från AM 5:45 till PM 10:30. Ta flygbussen 6011 och stig av vid Sungkyunkwan University Stop. Du kommer att se ett Dunking Donuts (upptagen street). gå mot Dunking dounuts, gå rakt på den lilla gatan ('Dunking Donuts "till vänster, och' Daiso" till höger). Gå på vänster sida av vägen tills du ser en offentlig telefonkiosk och det finns en EDIYA café och en New York hot dog shop. Gå inte förbi den främre porten Sungkyunkwan University. Sväng vänster vid EDIYA CAFE, och du kommer att se en CU Mart. Du kan se tecken på Windroad & blomma tvärs över gatan.

* Med tunnelbana till Guesthouse *
Ta linje Airport Railroad till Seoul station, och sedan ta tunnelbanan No.4 till Hyehwa station. gå av vid Hyehwa Station (utgångsgrind NO.4), Gå rakt på vägen där flera kosmetiska butikerna ligger som natur republiken och HUS Etude, promenader ca 5 minuter, kommer du fram till 7th Heaven kaffe, över trafikljusen och fortsätt rakt på den lilla gatan (' Dunking Donuts "till vänster, och 'Daiso" till höger), Gå på vänster sida av vägen tills du ser en offentlig telefonkiosk och det finns en EDIYA café och en New York hot dog shop. Gå inte förbi den främre porten Sungkyunkwan University. Sväng vänster vid EDIYA CAFE, och du kommer att se en CU Mart. Du kan se tecken på Windroad & blomma tvärs över gatan.

* Med taxi till Guesthouse *
Tala om för taxichauffören "Ta mig till Sungkyunkwandae Jeongmun" eller visa anteckningen "성균관대 학교 정문 으로 가 주세요" som betyder "Gå till den främre porten Sungkyunkwan University" Efter ankomsten till den främre porten, be taxichauffören att ringa oss (6407-2012 / 6407-2013) och vi hämtar upp dig!

- Hotell villkor -
Ett. Vi accepterar endast koreanska kontanter, inga kreditkort eller annan valuta.
2. Office timme: 09:00 till 00:00 (Berätta för oss om du kan komma hit senare så vi kommer att vänta på dig)
Tre. Grundläggande Faciliteter: gemensamt vardagsrum, matsal, liten vacker trädgård, ett badrum i varje stora rum
4. Gratis trådlöst internet
Fem. 20% rabatt för vistas över 15 nätter och 30% rabatt för över 30 nätter under lågsäsong.

- FINNS NÄRA -
Sungkyunkwan University ----- Den äldsta universitetet i Korea
Daehangno, Marronier Park ----- Känd för musikaler
Changkyeonggong
Dongdaemun ----- Känd för grossistmarknaden av kläder, byxor och skor
(15-20 minuter till fots, 1 stopp med tunnelbana)
Cheonggye River ----- Kända konstgjord flod runt Seoul Stad
Myeongdong / Seoul Tower ----- Känd för kosmetika och mode tyger
(Bara 4 hållplatser genom att ta tunnelbanan)
Namdamun ----- koreanska traditionell marknad med mat och kläder
(Bara 5 hållplatser med att ta tunnelbanan)
Insadong/Jeongmyo----- Känd av koreanska traditionella souvenirer
(4 hållplatser med buss)
Samcheongdong / Bukchon Hanok Village ----- samlades för särskild cafe med traditionella koreanska hus
Cheongwadae ---- Presidenten hus
Gwanghwamun / Gyeongbukgong ----- Den största palats beläget i Seoul stad

Och det tar bara 5 hållplatser härifrån går till Seoul Station. Du kan enkelt gå till alla platser runt Korea.

Sök tillgänglighet


Utrustning

 • Cykelparkering
 • Gemensamt rum
 • Gratis internetadgang
 • Gratis WiFi
 • Hårtorkar
 • Hårtorkar att hyra
 • Jobbanslagstavlan
 • Kök
 • Lakan ingår
 • Bagageförvaring
 • Mötesrum
 • Utomhusterrass
 • Rundresa/Kundtjänst


Policy för avbeställning

Denna fastighet har en 1 policyregel med dag för avbokning.
Underlåtenhet att avboka inom denna tid kommer att resultera i en avbokningsavgift motsvarande den första natten av din vistelse.
Windroad Guesthouse Located at 1F, 66-12, Changgyeonggung-ro 27-gil, Jongno-gu, Seoul.
Windroad Guesthouse
South Korea
Seoul 110-812 1F, 66-12, Changgyeonggung-ro 27-gil, Jongno-gu
86% 152
37.5840718 126.9970017
Windroad Guesthouse
    Rum lediga     Grundläggande 6 säng Mixad Sovsal     Grundläggande Privata Enkelrum Delat Badrum     Standard Twin Privat Delat Badrum     Grundläggande Twin Privat Delat Badrum     Grundläggande 3 säng Privat Delat Badrum     Grundläggande 4 säng Privat Delat Badrum