X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Windroad Guesthouse

1F, 66-12, Changgyeonggung-ro 27-gil, Jongno-gu, Seoul, Sydkorea

71%Betyg

 • 72%Värde för pengarna
 • 76%Säkerhet
 • 92%Plats
 • 76%Personal
 • 60%Atmosfär
 • 60%Renlighet
 • 64%Utrustning

Boendeinformation:

Översatt av Google
--INTRODUCTION--

Kom och bo hos oss! Vi har det bästa läget, bästa atmosfären, de mest vänliga staber, massor sorters gratis tjänster och den mest billigaste priset !!!!!

Nära Dahangno, är Windguest bara ligger bara ett kvarter från den främre porten Sungkyunkwan University.

Tack vare vårt läge som är i den aktiva punkten i Seoul stad, kan du enkelt gå till många olika kända turné fläckar och njuta av olika typer av funktioner i Korea. Marronier Park, som är känd för sina musikaliska framträdanden ligger nära här. Och Changkyeongkong Palace ligger bara 5 minuter härifrån. Också kan du enkelt gå till Dongdaemun och Myeongdong, som betraktas som modecentrum i Korea, plus Namdaemun, där är en representativ traditionell marknad i Korea. Alla är i tunnelbanelinjen No.4 som just är ansluten till samma linje med oss. Dongdaemun tar bara en tunnelbanestation från vårt pensionat, tre stationer till Myeongdong och fyra stationer till Namdaemun. Dessutom är Insadong också ett bra val för dig att uppleva koreansk traditionell kultur. Du kan lätt ta sig dit genom att ta buss. Och du kan också vara intresserad av att ta ett besök i Chenggye River från promenader till Dondaemun.

Skiljer sig från andra pensionat, det finns en liten trädgård med trä stolar och en soffa framför vår lobby, och gäster från hela världen kan alltid träffas och njuta interaktioner med varandra här. Det är en helt speciell chans om du vill göra utländska vänner och dela dina idéer. Vi vill skapa en miljö som gör att du känner precis som hemma.

Här äger vi många typer av rum inklusive dubbelrum, enkelrum, delade-rum för tre eller fyra personer, i-sovsal rum och out-sovsalar. Varje stort rum delar ett badrum vardera. Du kan använda vår offentliga kök och spara din mat eller dryck i vårt kylskåp. Datorer, trådlöst internet, TV, DVD-spelare skåp och tvätt är alla tillgängliga här.

Mr Park, ägare till guesthouse, har rest över hela världen. Hans fru, Qiong, är från Kina. De är intresserade av orientalisk filosofi och har studerat det under en lång tid. De kunde absolut dela sina erfarenheter av det och även ge dig mycket mer information om meditation. Vi kan också visa dig vägen för meditation i ett buddhistiskt tempel. Det kommer att finnas en engelsk munk eller nunna som leder dig till templet vid 13:00 varje söndag och du kommer att ha en speciell upplevelse av orientalisk Zan meditation. Dessutom är vi tillgängliga för att göra reservationer för paketet rundtur i DMZ eller Pammunjeon för dig.

* Utrustning *
Trådlöst internet, datorer, TV, DVD-spelare, offentliga kök med kastruller och grytor, mikrovågsugn, panna, pop-up brödrost, offentliga kylskåp, DIY tvätt, handdukar, hårtork och skåp.

* Gratis tjänster *
1.Free datorer och trådlöst internet
2.Free plocka upp från främre porten Sungkyunkwan University
3.Free plocka upp för DMZ turné
4.Free uppgifter för att resa i Seoul

* SPECIAL SERVICE *
Zan Meditation i buddhistiskt tempel leder med engelsk nunna eller munk vid 01:00 varje söndag med fri lunch vid 12 klockan.

Om du vill stanna här längre tid, erbjuder vi 20% rabatt för vistas över 15 nätter och 30% rabatt över 30 nätter i lågsäsong för.

Kom och bo hos oss och har en speciell turné i Korea här!

--DIRECTION ATT här--

* AV flygbuss till Guesthouse *
När du anländer till Incheon Airport, kan flygbussen vara en av vägen att komma till vårt pensionat. Det kommer att kosta 10,000W och tar cirka 60-80 minuter att ta sig till destinationen. Flygbussen avgår var 25-30 minuter och börjar från AM 5:45 PM 10:30. Ta flygbussen 6011 och stig av vid Sungkyunkwan University Stopp. Du kommer att se ett Dunking Donuts (upptagen gatan). gå mot Dunking Dounuts, gå rakt på den lilla gatan ("Dunking Donuts" till vänster, och "Daiso" till höger). Gå på vänster sida av vägen tills du ser en telefonkiosk offentligt och det finns en EDIYA café och en New York hot dog shop. Gå inte förbi den främre porten Sungkyunkwan University. Sväng vänster vid EDIYA CAFE, och du kommer att se en CU MART. Du kan se tecken på Windroad & blomma tvärs över gatan.

* Med tunnelbana till Guesthouse *
Ta Airport Railroad linje till Seoul station, och sedan ta tunnelbanan No.4 till Hyehwa station. gå av vid Hyehwa Station (utfartsbommen NO.4), Gå rakt på vägen där flera kosmetiska butiker finns till exempel NATUR REPUBLIKEN och ETUDE HUS, gå ca 5 minuter, kommer du till 7th Heaven kaffe, över trafikljusen, och fortsätt rakt på den lilla gatan (' Dunking Donuts "till vänster, och" Daiso "till höger), Gå på vänster sida av vägen tills du ser en telefonkiosk offentligt och det finns en EDIYA café och en New York hot dog shop. Gå inte förbi den främre porten Sungkyunkwan University. Sväng vänster vid EDIYA CAFE, och du kommer att se en CU MART. Du kan se tecken på Windroad & blomma tvärs över gatan.

* Med taxi till Guesthouse *
Berätta taxichauffören "Ta mig till Sungkyunkwandae Jeongmun" eller visa anteckningen "성균관대 학교 정문 으로 가 주세요" som betyder "Gå till den främre porten Sungkyunkwan University" Efter ankomsten till den främre porten, be taxichauffören att ringa oss (6407-2012 / 6407-2013) och vi kommer att hämta dig!

--HOTEL CONDITIONS--
1. Vi accepterar endast koreanska kontanter, inga kreditkort eller annan valuta.
2. Office timme: 9:00 till 12:00 (Berätta för oss om du kan komma hit senare så vi kommer att vänta på dig)
3. Grundläggande Faciliteter: Gemensamt vardagsrum, matsal, liten vacker trädgård, ett badrum i varje stora rum
4. Gratis trådlöst internet
5. 20% rabatt för vistas över 15 nätter och 30% rabatt över 30 nätter i lågsäsong för.

--LOCATED NEAR--
Sungkyunkwan University ----- Den äldsta universitetet i Korea
Daehangno, ----- Känd för musikaler Marronier Park
Changkyeonggong
Dongdaemun ----- Känd för grossistmarknaden för kläder, byxor och skor
(15-20 minuter med promenader, 1 hållplats med tunnelbana)
Cheonggye River ----- Kända konstgjord flod runt Seoul Stad
Myeongdong / Seoul Tower ----- Känd för kosmetika och mode tyger
(Endast fyra hållplatser med att ta tunnelbanan)
Namdamun ----- koreanska traditionella marknad med mat och kläder
(Endast fem hållplatser med att ta tunnelbanan)
Insadong / Jeongmyo ----- Känd av koreanska traditionella souvenirer
(4 hållplatser med att ta bussen)
Samcheongdong / Bukchon Hanok Village ----- Rynkad för special café med traditionella koreanska hus
Cheongwadae ---- Presidenten house
Gwanghwamun / Gyeongbukgong ----- Den största palats beläget i Seoul stad

Och det tar bara 5 stationer härifrån går till Seoul Station. Du kan enkelt gå till några platser runt Korea.

Sök tillgänglighet


Utrustning

 • Cykelparkering
 • Frukost ingår
 • Gemensamt rum
 • Gratis internetadgang
 • Gratis WiFi
 • Hårtorkar
 • Hårtorkar att hyra
 • Jobbanslagstavlan
 • Kök
 • Lakan ingår
 • Bagageförvaring
 • Mötesrum
 • Utomhusterrass
 • Rundresa/Kundtjänst


Policy för avbeställning

Denna fastighet har en 1 policyregel med dag för avbokning.
Underlåtenhet att avboka inom denna tid kommer att resultera i en avbokningsavgift motsvarande den första natten av din vistelse.
Windroad Guesthouse Located at 1F, 66-12, Changgyeonggung-ro 27-gil, Jongno-gu, Seoul.
Windroad Guesthouse
South Korea
Seoul 110-812 1F, 66-12, Changgyeonggung-ro 27-gil, Jongno-gu
71% 159
37.5840718 126.9970017
Windroad Guesthouse
    Rum lediga     Grundläggande 6 säng Mixad Sovsal     Grundläggande Privata Enkelrum Delat Badrum     Standard Twin Privat Delat Badrum     Grundläggande Twin Privat Delat Badrum     Grundläggande 3 säng Privat Delat Badrum     Grundläggande 4 säng Privat Delat Badrum