Hostelworld.com

West Side YMCA

Priser
karta
Recensioner
7.2
Mycket bra 3,097 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.5
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.5
  • Personal 7.3
  • Atmosfär 5.6
  • Renlighet 6.4
  • Utrustning 6.4
BOKA NU
7.2
Mycket bra 3,097 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.5
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 9.5
  • Personal 7.3
  • Atmosfär 5.6
  • Renlighet 6.4
  • Utrustning 6.4
West Side YMCA Located at 5 West 63rd St., N.Y. 10023, New York.
West Side YMCA
USA
New York NY 5 West 63rd St., N.Y. 10023
72% 3097
40.7706430 -73.9804140
West Side YMCA
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Frankrike, Par, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 jun 2016
9.4

The best location we can dream for this price (Columbus and Central Park !) : the Double Bed with Bathroom at 8th floor was very nice for us ! The staff too... The pool is perfect (every morning I began the day with a Km in the pool)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
31 mar 2016
4.3

Había hecho una cancelación de los 2 primeros días y cuando llegué me los quisieron cobrar. Luego solo me cobraron una noche pero no me descontaron la seña. En la ducha no salía agua fría y la habitación sin calefacción. El pesonal no es muy amable. No lo recomiendo.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
26 feb 2016
6.3
Översatt av Google

Jag tycker verkligen NY, platsen var bra men lite dyrt för sina varor. Jag förmodligen inte gå tillbaka till detta vandrarhem.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
7 jan 2016
9.1

This is a classic YMCA facility. Great location with nearby subway access at the SW corner of Central Park. Rooms are the usual tile floor, austere and a little depressing, but it's an affordable single in NYC. Showers on some floors are updated and better, but all are kept clean, and I never had to wait. Staff was nice, and you have access to the Y fitness center if you have time.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
1 jan 2016
6.3
Översatt av Google

Jag har varit i samma vandrarhem flera gånger. Jag väljer det på grund av platsen. Den här gången fanns det flera problem med värme och mycket dåliga anläggningar Floor 9. Mycket slarviga och smutsiga. På den fjärde natten var vi flyttade till 12: e våningen är det bättre eftersom det renoverades för några år sedan.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 dec 2015
7.7

A localização ē ótima. O banheiro não é muito bom, apenas um chuveiro de 3 estava com ågua quente. As pias apenas uma funcionava.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
29 dec 2015
9.4

Excellent location, staff genuinely interested and very professional.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
29 dec 2015
5.4

A hostel in a good location, walkable distance from times square and MOMA. Room is fine, but the other things are... well still fine with the cost. However, the staffs are seriously to be replaced or retrained. They keep asking for the card key as they are looking after criminals. And they are unpleasant - especially the girl who might have come from India. This girl never responds and is so arrogant! Can't believe the hostel hired her. Well, will other hostels in NY be same? I DON'T THINK SO.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.