Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Walk of Fame Hollywood Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.6
Utmärkt 916 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.2
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 9.5
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.6
  • Utrustning 8.1
BOKA NU
8.6
Utmärkt 916 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.2
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 9.5
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 8.4
  • Renlighet 8.6
  • Utrustning 8.1

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
14 jun 2017
8.3

Good location and always saw cleaning staff maintaining the place.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 jun 2017
9.4

SEHR, SEHR gut! Aber zwei Elektroplatten die mehr als 30min brauchen um Wasser zu kochen?!? Das ist noch Platz nach oben! Ansonsten NICHTS zu bemängeln!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 jun 2017
9.4

Me gustó todo. Solo observaria que a la habitacion deben ventilarla un poco. El olor a encierro es desagradable.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 maj 2017
8.9

Very clean and staff were very friendly and helpful.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 maj 2017
8.9

Ottima posizione, molto pulito. Le escursioni guidate sono un'ottima idea, ma la persona che le fa dovrebbe essere un po' piú motivata e paziente. Il bagno femminile al secondo piano puó essere scomodo. Manca un open space di ritrovo. In cucina manca un lavandino che é invece presente nella stanzetta vicino, ma spesso bisogna fare la fila per lavare le stoviglie. Non ci sono luci o prese di corrente vicino ad ogni letto. Ottimo dopo il check out poter usare bagno e cucina.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 maj 2017
7.1

Lo peor fue la atención, no me daban una mano con nada. Lo bueno limpieza y ubicación.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 maj 2017
8.3

Mitten in Hollywood, aber ca 1h mot dem Auto von Santa Monica

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
21 maj 2017
10.0

The best hostel i've been too. Lovely place, staff and clean! :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
20 maj 2017
5.7

Los lockers son muy pequeños, solo hay baño de hombres en un solo piso al igual que el de las mujeres. El desayuno es malo. El personal de recepción no sabía mucho al momento de preguntarle por transporte público.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • JonLin
  • Tyskland, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 maj 2017
9.1

I stayed there for a few nights and they kindly allowed me to change the place from a 6 dorm faceing directly the loud walk of fame boulevard to a 4 drom room faceing inside, much quiter and also with an AC! I only had to pay a few bucks more. Breakfast was supplied and also activities. It's not a very personal hostel, there was not so much great contact with other travelers, but the hostel itself is fine.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.