Hostelworld.com

Walk On The Beach Hostel

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 1355 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 9.7
  • Plats 9.6
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 8.6
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
9.1
Superb 1355 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 9.7
  • Plats 9.6
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 8.6
  • Utrustning 8.5

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Argentina, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 feb 2017
9.7

Un ambiente excelente, jamas pense pasarla tan bien viajando solo. Mucha buena onda, mucha gente de todo el mundo, lo único que a mi parecer cambiaria es los colchones, igualmente se duerme muy bien. Destacaria todo el hostel, en especial a jade, que sabe español y la que mejor me entendia, arturo, dominic y el resto que no recuerdo bien los nombres son geniales

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Schweiz, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 feb 2017
10.0

Top Hostel!! Nur 5min vom Stand entfernt! Tolle Mitarbeiter, die jede Zeit zu Verfügung stehen. Zahlreiche Events, wie Tours und Party! Das nächste Mal würde ich wieder hier her kommen!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 feb 2017
8.6

Wonderful staff who are so helpful and friendly. Location is great - really central, close to the beach and v safe. Thank you!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
8 feb 2017
10.0

Best place to stay i Rio. The area around the hostel feels safe and the staff is so amazing and helpfull. I'm back in Rio for the carneval and I'm certainly staying here. I'm already looking forward to see my Walk on the Beach family again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 feb 2017
10.0

Muy amables todos los chicos que trabajan en el hostel. Son unos genios; sigan asi. 😊

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 feb 2017
8.0

Sehr freundliche Mitarbeiter! Leider war mein Zimmer so eng, dass es zu einer wahren Herausforderung wurde morgens aus dem 3 Stock Bett zwischen dem ganzen Gepäck der Gäste aufzustellen. Welcome caipi ist eine nette Geste, ansonsten ist das Hostel eher mittelmäßig ausgestattet und könnte mehr geputzt werden.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • rachelhollywellx6795
  • England, Kvinde, 25-30
  • Entusiastisk resenärer
  • 12 Recensioner
20 jan 2017
8.9

Staff were excellent and really helpful.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
18 jan 2017
6.9

Cama muy incómoda. Colchón duro y fino. Almohada muy pequena. Despuesbfe eso. Todo muy bien.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
11 jan 2017
6.9

it was a ok hostel, bed weren't the much comfortable and they charge you the breakfast, also the man at the reception in night time wasn't friendly and also he couldn't speak English. Furthermore, toilets weren't enough for all the people at the hostel.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
9 jan 2017
10.0

Cooles Hostel. Das hat mir eine Freundin empfohlen und ich war begeistert. Super gelegen. Überragend nettes Personal. Sehr entspannt und helfen, wenn sie können. Ich würde es auf jeden Fall wieder buchen!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.