X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Villa Zorana

Domovinskog rata 18, Hvar, Kroatien

karta & vägbeskrivning


100%Betyg

  • 100%Värde för pengarna
  • 100%Säkerhet
  • 100%Plats
  • 100%Personal
  • 100%Atmosfär
  • 100%Renlighet
  • 100%Utrustning

Översatt av Google Från katamaran: När du avslutar katamaran kommer du att göra en höger och följ promenad längs stranden. När du ser en stenstrand som är intill klostret, kommer du att se 8 steg som leder upp till höger på en restaurang. Du kommer att fortsätta att leda uppåt tills du träffar huvudgatan Domovinskog rata, där du kommer att se vårt hus på höger sida. Det finns en stor skylt hyra en skoter. Det är vårt hus. Det är en triangel stopp som du kommer att se och bekräfta vår plats.
Om du kommer med bil från hamnen i Stari Grad än du kommer att behöva gå till vänster på första stora korsningen. Gå inte rätt för centrum, gå till vänster för bensinstationen. Efter 200m är en annan korsning. Vid denna korsning ser du massvis med skotrar för uthyrning. Det är vårt hus.

Om du behöver mer information om vägbeskrivning eller om du behöver en pick up bara att ringa oss eller skicka oss ett e-postmeddelande.
Plocka upp från Hvar stad är gratis.
Om du vill att vi ska hämta upp dig från hamnen i Stari Grad (som är en stad 17km från Hvar stad) priset är 200kn. Taxi tar betalt från 250kn till 350kn.
Om du vill att vi ska hämta upp dig från hamnen i Jelsa (en stad 30 km från Hvar stad) priset är 300kN. Taxi tar betalt från 400kn till 450kn.

ADRESS: Domovinskog rata 20
Om du checkar in efter 19:00 vänligen kontakta vandrarhemmet.