Hostelworld.com

Villa Micika

Priser
karta
Recensioner
7.6
Mycket bra 247 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.2
  • Säkerhet 8.6
  • Plats 8.3
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 6.9
  • Renlighet 6.5
  • Utrustning 7.1
BOKA NU
7.6
Mycket bra 247 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.2
  • Säkerhet 8.6
  • Plats 8.3
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 6.9
  • Renlighet 6.5
  • Utrustning 7.1
Villa Micika Located at Mata Vodopica 10, , Dubrovnik.
Villa Micika
Croatia
Dubrovnik Dubrovacko-neretvanska Zupanija 20000 Mata Vodopica 10
76% 247
42.6551087 18.0744194
Villa Micika
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Italien, Par, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 aug 2015
4.6
Översatt av Google

Rengöring av rum och gemensamma utrymmen måste förbättras som nästan obefintlig. Utbredd känsla av slarv

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
7 aug 2015
8.0

Here's location is 5mins from beach. Really nice location and reception is really helpful.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
5 aug 2015
6.9

The people who own this hostel are very nice, but depending on what room your in the wifi does not work, so you have to go outside to get connection. Very close to the beach and the bus to get to the city center. Busses run until 3 during high season and a re consistent. The bathroom did not look as if it had been cleaned, the lockers had a moldy smell to them and were dirty. There is also no air conditioning, which makes it hard to sleep in the summer. It was also a little pricy for the place.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
4 aug 2015
3.1
Översatt av Google

Det var den mest smutsiga och kör vandrarhemmet jag har besökt i mitt liv. Och jag har rest en hel del. Damm och smuts på fönster, golv, kakel, stora spindelväv, unken lukt, etc. Jag skulle inte rekommendera någon. Dessutom, efter att ha klagat om tillståndet i rummet ansvarar inte rengöras grundligt rummet och lämnade vissa smuts på den.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
30 jul 2015
9.4

The hostel has an excellent location, very close to the Old Town (5 minutes by bus) and near the beach. The hostel has rooms without air conditioners, it is good to ask before the ckeck in which room will be the guest. In summer it is impossible to sleep without air conditioners. It does not have breakfast but you can eat near and at a good price. Supermarket next to the hostel makes life easier. Toni is very friendly and helpful all the time. Thank you Toni!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
19 jul 2015
9.7
Översatt av Google

En stor liten plats, rena rum och med mycket vackra och hjälpsamma ägare. Vandrarhemmet är en liten väg ut ur den huvudsakliga staden centrum men ligger i en utväg distrikt så det finns massor av restauranger runt och mycket nära till en strand. Bara en 10 minuters bussresa till centrum eller du kan gå som tar ca 40 minuter. Stort värde för pengarna! Om jag kommer tillbaka till Dubrovnik jag kommer definitivt att återvända.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 jul 2015
6.0

Staff were nice hostels in a good location, but was horrifically unclean, the single shower for the dorms kept clogging from what I hope was hair, plus the whole form just looked dirty. Also quite expensive for what it was.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
13 jul 2015
10.0

Such a good experience. I have booked only one bed and hotel host Toni gave me a full bedroom with two single beds and he didn't booked anyone inside. I've had a complete privacy and I was feeling that I was sleeping at my own one bedroom suite but in theory it was only a hostel. After those 2 days I've asked him will he be able to manage to rent it for one more night and he did everything in order to keep me at a same room. Well done Toni. If I ever come to Du again I'll stay at villa Micika

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 jun 2015
8.0

I enjoyed my stay very much, it was very conveniently located and Tony was always available to assist me with any requests and advice. I would definitely recommend staying here in future.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.