Hostelworld.com
Priser
karta
Recensioner
9.6
Superb 587 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.1
  • Säkerhet 9.8
  • Plats 8.9
  • Personal 10.0
  • Atmosfär 9.8
  • Renlighet 10.0
  • Utrustning 9.3
BOKA NU
9.6
Superb 587 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.1
  • Säkerhet 9.8
  • Plats 8.9
  • Personal 10.0
  • Atmosfär 9.8
  • Renlighet 10.0
  • Utrustning 9.3
Villa Klaic Located at Sumetska 9, , Dubrovnik.
Villa Klaic
Croatia
Dubrovnik Croatia 20000 Sumetska 9
96% 587
42.6476626 18.1040270
Villa Klaic
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
9 okt 2015
9.7
Översatt av Google

Det är en fantastisk plats att bo. Milo häller du en öl medan du sitter på sin vackra terrassen och titta ut på havet. Våra rum var snyggt-ed varje dag som ett hotell och det finns allt du kan dricka öl. Milo beordrade även oss en pizza och vi drack en massa med flera andra resenärer på terrassen.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 sep 2015
10.0

Loved our stay, wish we could have stayed longer!! Highly recommend this place to other travellers.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Schweiz, Par, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 jul 2015
8.3

L'accueil parfait ainsi que la gentillesse de Milo et son staff font de cet endroit un lieu agréable. La piscine, et la bière offerte sont des plus qui font une grosse différence. L'emplacement est pratique avec une voiture si on a un peu de chance pour trouver une place de l'autre côté de la route. Par contre il ne faut pas avoir peur des escaliers pour aller en ville. Le petit-déjeuner est simple mais bien, très bon café machine. Merci pour le vin et la liqueur de menthe ! Nous recommandons.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 jun 2015
10.0

Friendly wonderful people

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Par, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 jun 2015
10.0

We had the best arrival, greeted by Milo at 9.30 pm with a welcome drink and an introduction to others staying at the Villa . That's the way it stayed, good breakfast, friendly faces and all the help we needed. Igor picked up our ferry tickets to Korcula and even went to the trouble of organising someone to meet us With accomodation when we arrived. There was absolutely nothing else you could wish for when staying in an unfamiliar area. Thanks guys we have no hesitation in recommending.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 jun 2015
10.0
Översatt av Google

Vi har verkligen haft vår vistelse. Mills var stor och vi älskade varje sekund av vår vistelse. Vi vill faktiskt att vi skulle ha stannade ett par extra dagar. Vi talar redan om kommer tillbaka för att göra just i Dubrovnik bara så vi kan njuta och koppla av på Villa

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
31 maj 2015
9.1
Översatt av Google

Milo och Ivo är oerhört hjälpsamma och ingenting var alltför stor en fråga under vår vistelse. Vår lägenhet var rena med bra faciliteter och frukostbuffén var generösa. Milo och hans fru erbjuder gratis pickuper och branter från busstationen som är mycket praktiskt! Det har hänt att min födelsedag medan vi var där och killarna mycket vänligt organiserade en överraskning måltid för mig och min flickvän på en restaurang nära den lokala hamnen som hade några av de bästa utsikterna i staden. De fick även mig en present!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 maj 2015
10.0
Översatt av Google

Ägarna var mycket välkomnande och skulle inte tveka att rekommendera hotellet.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.