Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Villa Chic Hostel Pousada Ltda

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.5
Superb 117 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 10.0
  • Plats 9.3
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 9.3
  • Renlighet 9.8
  • Utrustning 9.8
BOKA NU
9.5
Superb 117 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 10.0
  • Plats 9.3
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 9.3
  • Renlighet 9.8
  • Utrustning 9.8

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
6 aug 2017
10.0

Lovely place! More a hotel than a hostel. Super clean, lovely decorated and nicely quiet. Great fresh, homemade breakfast. Even if I was in the shared dorm I had the sensation of being in a 5 stars hotel! The staff is the best part: nice nice people, helpful in any possible way. They organized all my tours and even helped me organize my transfer to Parnaiba and from there to Lençois. In the very busy Jericoacoara the Villa Chic is a oasis of peace. Highly recommended!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
18 jul 2017
9.7

ötimas instalações, limpeza e atendimento. Ideal para quem procura tranquilidade. O hostel é bem tranquilo. Se vc procura festas, melhor se hospedar em outro lugar.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
15 jul 2017
8.0

Lugar tranquilo, equipe atenciosa e limpeza

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
29 jun 2017
10.0

Tive uma ótima experiência durante minha estada. Equipe ótima, localização excelente na rua principal, mas, não no burburinho. Café da manhã bem gostoso. Local super limpo! Só falta ter um espelho maior no quarto. Mas, tudo muito excelente. E o resto é aproveitar o paraíso chamado Jeri.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
24 jun 2017
9.4

The hostel was very clean, modern and safe. It's more of a hotel than hostel but the staff are very welcoming and so helpful. The breakfast is also very good.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 jun 2017
10.0

Melhor hostel que já fiquei. Café da manhã excelente, muito limpo, arrumação diária dos quartos, localização perfeita. Fiz grandes amigos tanto no quarto quanto com o staff. Recomendadissimo!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 maj 2017
9.7

Adorei o hostel desde a minha chegada! Sempre muito atenciosos e respeitosos! O público tbem e bacana! As meninas da cozinha mandam bem nos bolos e o café é uma delicia! Além de serem fofas e estarem sempre à disposição! O pessoal da recepção tbem ajuda em tudo que precisamos. Eles têm ferro e secador de cabelo! Os quartos tem ar condicionado e estão sempre limpos! A localização e boa tbem! Adorei! Eles tornam Jeri ainda mais incrível!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 mar 2017
10.0

Excelente mi estadia en el hostel, desde las instalaciones hasta el personal. Un lugar muy lindo, siempre limpio, con camas muy comodas y habitaciones amplias. El personal de lujo, siempre dispuesto a ayudar al turista. Uno de los mejores desayunos! Unas genias las chicas de la cocina. No tuve ningun tipo de problema y si vuelvo seguro vuelvo a hospedarme alli.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.