Hostelworld.com

Vila Marija

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 244 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.5
  • Säkerhet 9.7
  • Plats 7.9
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 9.5
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
9.1
Superb 244 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.5
  • Säkerhet 9.7
  • Plats 7.9
  • Personal 9.8
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 9.5
  • Utrustning 8.5
Vila Marija Located at Padre Perice 8, Dubrovnik, Dubrovnik.
Vila Marija
Croatia
Dubrovnik Croatia, 20000 Padre Perice 8, Dubrovnik
91% 244
42.6566553 18.0904698
Vila Marija
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
1 okt 2015
8.6
Översatt av Google

Det var en mycket trevlig plats att bo! Marija är så vänliga och hjälpte mycket med tips och tricks. Villan är stängd för färjehamnen och busstationen, perfekt! Tack så mycket!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
13 sep 2015
8.9
Översatt av Google

Härlig värd och bra rum och badrum. För oss på plats var bra (nära busstationen och färja, och trevligt för en promenad runt Lapad, nära till busshållplatsen till gamla stan) men tanke på att det är ca 30 min promenad från gamla stan. Vi rekommenderar att vistas här som vi hade en mycket bra vistelse med en bra värd.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 sep 2015
10.0

From the moment we arrived everything was perfect The room was exactly what we needed, with our own kitchen and balcony!! Milica was more than accomodating, offering us information, direction and recommendations The location is awesome, tucked away but still walking distance from main attractions Our ferry didn't leave until 10PM, they let us use the room for the day and afternoon as no one else was coming, which was really convenient :) Beautiful family Would reccomemd to anyone

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 aug 2015
9.7

Very nice and helpfull staff, got a lot of info on where to go and where Not to go. beautiful room, great location and overall a place to recommend!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 aug 2015
9.1

We really enjoyed our stay at Vila Marija! Our host Milica was very friendly and helpful( don't forget to ask her for beach recommendations) and the room clean and comfortable. We enjoyed the evening atmosphere on her cosy terrace!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Australien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 aug 2015
9.7

So friendly and accomodating. Great personalised service, recommending great local eateries and activities. Great sized room, so homely.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 aug 2015
9.7

L'accueil a été très chaleureux et Milijana nous a expliqué toutes les choses à voir à Dubrovnik en nous conseillant les meilleures. La chambre et la salle de bain étaient propres et bien situées au niveau du port de Dubrovnik, un peu loin du centre ville mais parfait pour prendre un bateau ou un bus à la gare routière ! De plus Milijana nous a tout expliqué sur comment se rendre au centre ville, à pieds, ou en bus !

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Mixad grupp, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 aug 2015
8.9

Villa marija est une super chambre d'hôte. Marija s'occupera parfaitement de vous en vous expliquant tout ce qui est nécessaire et elle est tres accomodante. La chambre offre un bon espace de tranquilité avec tout le necessaire, la wifi fonctionne bien. La maison est situé de facon a pouvoir se deplacer facilement et rapidement a tout les endroits intéressants de Dubrovnik. La ville reste tout de meme assez chere, notament la vieille ville qui est tres touristique. Merci encore marija

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
6 aug 2015
8.6

We had a lovely stay in Vila Marija: Milica was a perfect host, helpful, very strong woman (she helped us carryng the cases) and give us a lot of suggestions where to go in our days in Dubrovnik. She also gave us the possibility to park in their private parking (find a place for the car in Dubrovnik is quite impossible). Absolutely recommended! Giulia and Leonardo

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Nya Zeeland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 aug 2015
9.7

Had an amazing stay here. Such a beautiful place. Staff were very friendly and helpful.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.