Hostelworld.com

Vanderbilt YMCA

Priser
karta
Recensioner
8.1
Utmärkt 3,029 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.1
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 8.9
  • Personal 7.9
  • Atmosfär 6.9
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 7.6
BOKA NU
8.1
Utmärkt 3,029 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.1
  • Säkerhet 9.0
  • Plats 8.9
  • Personal 7.9
  • Atmosfär 6.9
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 7.6
Vanderbilt YMCA Located at 224 East 47th St., NY 10017, New York.
Vanderbilt YMCA
USA
New York NY 224 East 47th St., NY 10017
81% 3029
40.7537428 -73.9717197
Vanderbilt YMCA
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Brittiska Jungfruöarna, Mixad grupp, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 2 Recensioner
19 mar 2016
5.7

Booked two private single rooms for 1 night via hostelworld. Upon arrival the person checking us in was excruciatingly slow and after about 15 minutes of clicking and typing, we were given a very slow breakdown of the rules for the hostel and then she produced one set of room keys for us even though we booked 2 rooms. After another 5 minutes, we were told Hostelworld made the error by passing on the wrong information to the hostel. The person then repeated the above process including the speech.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
22 feb 2016
8.6
Översatt av Google

Bara förberedas för ett badrum per våning. Det bidrog till att vi hade ett handfat i våra rum. Det var trevligt att ha en TV. Minimal, men bara rätt för ett besök när jag ut ur rummet för det mesta. Åtminstone en av er måste kunna klättra in och ut ur en övre våningssäng. Perfekt för dem som vill träna i en stor anläggning!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
10 feb 2016
10.0

Nothing else I could say, I love this place besides the weather.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Thailand, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
30 dec 2015
7.7

Everything is pretty good except location that it stays long distance from subway. You need to plan more time if you want to take subway to go anywhere. Btw we had have a great time with that place and so much fun.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
28 dec 2015
9.4
Översatt av Google

Personalen var mycket hjälpsamma och kind.My rummet var perfekt för vad jag ville förutom att jag kunde känna fjädrarna i sängen och det var en mycket högt ljud från värmaren / en ventil i rummet varje par timmar! Alla faciliteter var stor och jag fick verkligen min vistelse!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
18 dec 2015
6.6

Na verdade, não tem perfil de hostel. Funciona como uma espécie de pensão. Por isso, não acho que pode ser comparada com outros hostel que estamos acostumados ao redor do mundo. O quarto é muito pequeno, e apesar da segurança, tive problemas com barulhos noturnos dos vizinhos. O banheiro feminino estava em péssimas condições de manutenção. O Positivo é a academia e a localização. Os funcionários não estavam bem humorados.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Singapore, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 dec 2015
7.4
Översatt av Google

WiFi signal är mycket dålig! Särskilt i rummet! Du måste vara utanför i lobbyn att bedöma. Även då ibland signalen är svag. De bör undersöka öka wifi signalen. Jag hv stannade i detta vandrarhem under de senaste åren men wifi problemet kvarstår. Wifi är viktigt eftersom de flesta besökarna är utlänningar. Tack.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
14 nov 2015
8.3
Översatt av Google

Fördelar: plats, pris. Mindre nackdelar: - Du måste betala $ 2 per påse att förvara ditt bagage när du checkar ut som är typ av irriterande - Rummen och köket ser ganska gamla och obehagligt billig - En av våra nycklar fungerade inte ens efter det att vi ersatte dem båda

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
8 nov 2015
9.7
Översatt av Google

Personalen mycket trevlig men incheckning och utcheckning är mycket långsam. Köket är egentligen inte ett kök. Inga skyltar, konservöppnare, etc. bara spishäll, ingen ugn. Personal berättade att de har ett problem med att stjäla. Bara köpa något du kan värma upp i mikrovågsugn. Mini frig i rummet är trevligt. Ingen frys. Rummet är mycket tillfredsställande.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.