Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Valley House Holiday Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Priser
karta
Recensioner
9.0
Superb 321 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 8.6
  • Plats 9.5
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 9.7
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
9.0
Superb 321 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 8.6
  • Plats 9.5
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 9.7
  • Renlighet 8.0
  • Utrustning 8.5
Valley House Holiday Hostel Located at The Valley, , Achill.
Valley House Holiday Hostel
Ireland
Achill The Valley
90% 321
54.0112994 -9.9730110
Valley House Holiday Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
2 jun 2016
9.1

I will never look for anything else in this area. Fantastic place

    • 10.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
13 maj 2016
9.7

We had an absolutely amazing time! We arrived very late, and although the kitchen was already closed, they opened it back up for us and made us pizza. We had a 8 person room all to ourselves. The fairie walk out front was also very cute and fun. Definitely would recommend!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 maj 2016
10.0

J'ai particulièrement aimé cette vieille maison bourgeoise, située en un lieu isolé, calme, et ombragé. L'accueil y a été extrêmement chaleureux et convivial. Je m'y suis ressourcée et y ai pris bien du plaisir.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 maj 2016
8.9

Ich war mit meinem Mann, meiner Tochter und deren Freundin im hostel. Die ganze Atmosphäre war toll, es war sehr sauber für ein hostel und die Mitarbeiter waren sehr nett, zuvorkommend und aufmerksam. Im Pub war es auch gemütlich obwohl an diesem Abend leider keine Musik gemacht wurde. Schade finde ich, dass der Zahn der Zeit am Gebäude nagt. Um das Gebäude zu erhalten müsste Geld investiert werden. Wir hoffen, daß der Zustand des Hauses mindestens so bleibt, denn wir kommen wieder.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 apr 2016
9.4

Theatmosphere is fantastic.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 apr 2016
8.6

Nice place nice people. Super location.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Par, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 apr 2016
9.1

Very nice location for discovering Achill Island. The landscape is wild and fantastic.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
11 apr 2016
5.4

auberge très sympathique, mais très, très vétuste. le cachet de la place, s'il fait beau peut rattraper les manques

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
6 apr 2016
8.6

A very nice hostel! We checked in very late and had no time to make dinner anymore, but we received some toasts of the personnel. The hostel is also very cosy. An open fire in the eating room & the PUB! Price/ Quality is perfect, I had a private room, double bed.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinna Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 mar 2016
9.1

L'endroit parfait pour séjourner sur Achill Island : plein de charme, des gens très sympa et à votre service. Le petit pub accolé à l'auberge mérite le détour pour boire une Guinness au coin d'un feu de tourbe.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.