Hostelworld.com

Udai Haveli Guest House

Priser
karta
Recensioner
8.7
Utmärkt 181 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 9.5
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 8.2
  • Utrustning 8.0
BOKA NU
8.7
Utmärkt 181 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 8.7
  • Plats 9.5
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 8.2
  • Utrustning 8.0
Udai Haveli Guest House Located at 40, Gadia Devra, Ganesh Ghati, Udaipur.
Udai Haveli Guest House
India
Udaipur Rajasthan 313001 40, Gadia Devra,, Ganesh Ghati
87% 181
27.7217600 75.4691010
Udai Haveli Guest House
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
23 mar 2016
9.4

Very friendly staff, made our holi festival experience as authentic as possible. Would recommend regardless of price but with price taken into account, an absolute bargain.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
31 jan 2016
9.1

Une très sympathique guesthousse, avec un hôte (Viki)vraiment amical. Un bon moment.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
17 jan 2016
8.3

Very good place to stay in Udaipur. The manager is wonderful, very friendly and helpful. Located near the river, close walk to the main attractions.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
29 dec 2015
6.6

주소 주인장은 친절합니다 항상웃으면서 손님맞아주구요 청결문제는 그다지입니다위치는 호수바로옆이구요 걍 머물만 합니다

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
22 dec 2015
10.0

Great value. Great location. Great service. What more can I say? The owner is friendly and happy to help with enquiries. I stayed here with a friend for three nights and I'm so glad we found this place! I recommend checking out the balcony on the highest level for great views. 10/10 would stay again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 dec 2015
6.0

Normal. No hubo agua caliente todos los días. Los colchones no tienen sabanas decentes. Hay mosquitos dentro de la habitación. Me cobraron 102 rupias demás. No siguieron el cobro según la página.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • yehnelson3011
  • Brasilien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 nov 2015
8.9

Very nice location, rooms are clean and spacious and Viky is the nicest host! Great value for money.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
11 nov 2015
9.1

Great location, good value for money!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.