Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Trinity College Dublin

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.9
Utmärkt 357 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 9.7
  • Plats 9.5
  • Personal 9.1
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 7.4
BOKA NU
8.9
Utmärkt 357 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 9.7
  • Plats 9.5
  • Personal 9.1
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 7.4

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 jul 2017
8.0

Gute Lage. Bett viel zu klein für ein Doppelzimmer, sämtliche Abflüsse von duschen verstopft. Die Fotos von den tollen zimmern sind wohl nicht in dem Gebäude wo wir übernachtet haben entstanden.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Man, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 jul 2017
7.7

Cheap clean and ok accommodation in central Dublin is very limited but this is fine in my opinion

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 jul 2017
8.6

Great location, amazing buildings, really good value for money. Highly recommended

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 jul 2017
9.7

We simply loved it! To walk across the campus at night on our way back to Goldsmith Hall Accomodation near Pearse Station, where the double rooms with shared bathrooms are situated, was full of magic :) In our part of the building, three double rooms shared two bathrooms and a kitchen, very comfortable. No queues in front of the bathrooms in the morning ;) Free instant coffee & tea in the kitchen. Shampoo & soap, towels were changed daily - like in a hotel. Very clean. Comfy bed. 5 stars!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 jul 2017
9.7

Es war alles angenehm. Komme gern wieder.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Belgien, Par, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 jul 2017
5.7

De kamer was piepklein. Het bed was héél smal voor 2 volwassen personen. Een persoon moest tegen een muur slapen, de andere moest de hele nacht opletten om niet uit het bed te vallen. Er was maar 1 stoel in de kamer. Een tweede stoel was aangenaam geweest. Het douchegordijn was vies en rook beschimmeld. De eerste dag lagen er 2 handdoeken. De tweede dag slechts één. Gelukkig had ik zelf nog een handdoek bij. De prijs was dus heel hoog voor de geboden kwaliteit en netheid.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
17 jul 2017
9.4

It is the perfect location within walking distance in Dublin! Plus, it is meters from an Air Coach stop to the airport. I would definitely stay again.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • tormeysandra878
  • Australien, Kvinde, 41+
  • Entusiastisk resenärer
  • 12 Recensioner
17 jul 2017
10.0

It was the coolest place to stay in Dublin so central and great young staff.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Belgien, Par, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 jul 2017
7.4

deuren maken veel lawaai, zeer groot domein dus kamer moeilijk te vinden .

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 jul 2017
9.7

Perfect, quiet, central location. Would stay here again!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.