Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Tokyo Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Priser
karta
Recensioner
6.3
Bra 236 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.3
  • Säkerhet 7.5
  • Plats 6.1
  • Personal 6.8
  • Atmosfär 5.7
  • Renlighet 5.9
  • Utrustning 6.0
BOKA NU
6.3
Bra 236 Recensioner
  • Värde för pengarna 6.3
  • Säkerhet 7.5
  • Plats 6.1
  • Personal 6.8
  • Atmosfär 5.7
  • Renlighet 5.9
  • Utrustning 6.0
Tokyo Hostel Located at 3-12-5 Ryusen, Taito-ku, Tokyo.
Tokyo Hostel
Japan
Tokyo Tokyo 110-0012 3-12-5 Ryusen, Taito-ku
63% 236
35.7237211 139.7915947
Tokyo Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
19 dec 2015
3.1
Översatt av Google

Endast en anställd förtjust och han var långt till intresserade i sin egen värld att bry sig om någonting .. Top kojer i rummet var bruten, nästan farligt. 5. Sängen var otroligt obehagligt, kunde känna fjädrar gräva i min rygg. En av ou part 5 drabbats av en allergi attack på grund av smuts och dammiga rum. Aggregatet fungerade inte, så mycket kall natt. Köket var smutsigt och lämnade den väg för mer än 24 timmar.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Mexiko, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 dec 2015
10.0

Quiero agradecer y felicitar al personal del hostel, son muy amables !! mi estancia fue de lo más increíble, el hostel en particular es de lo más cómodo y tienen en buen funcionamiento todos sus servicios ! . Es muy limpio también.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 nov 2015
4.0
Översatt av Google

Atmosfär mycket lite varm. Tvivelaktiga renlighet. Mycket genomsnittliga komfort. Verkligen ut standarder som Japan jag brukade.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
2 okt 2015
7.7
Översatt av Google

Lite ur vägen från stora turistområdena i den västra sidan av Tokyo, men inte alltför illa om du vill göra en hel del att utforska runt den östra sidan. Om en 15 minuters promenad från Sensoji tempel i Asakusa, rider snabbt tunnelbanan till Akihabara och Odaiba. Personalen var trevlig, duschar var utmärkt. Jag hade den nedersta våningssäng som för en lång kille som mig, gav mig inte mycket huvudutrymme. Billigare än genomsnittet vandrarhem i Tokyo.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
21 sep 2015
2.0

old, smelly, dirty hostel, rude staff and far away from everything

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 sep 2015
5.1

Big rats in the kitchen !!!!! But rats can't enter your room as long as doors are closed !!! Not very well located .... Close to Ueno but it takes a 25 minutes walk !!! Or 2 stops by subway but transports in Japan stop at midnight. In terms of price .... it should be cheaper !!!! Really cheaper !!!! I was in Sakura Hostel in ikebukuro and it was really much better !!!!

    • 2.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
17 sep 2015
2.6

Was under construction when we stayed, didn't offer any discount. Location is very poor, not near any metro or JR line and area around is pretty dead. I was staying on the 2nd floor and had to go to the 5th floor for a shower or bathroom

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
16 sep 2015
5.7

Floors smelt of cheese (had to wash all my socks and shoes after) there is only one bathroom as the 2nd floor one is being built (they start work at 9am so no need to set an alarm) so have to use the 5th floor shower/ toilet. Location is ok if you don't mind using the metro all the time to commute. Wifi is good!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
5 sep 2015
10.0

Had an amazing stay and met some amazing new people. The staff took me out to Ueno on a Saturday night and we ended up having quite a wild time.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 aug 2015
7.4

Had a twin room with ensuite, was lovely and not a bad location!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.