Hostelworld.com

Thousand Sunny

Priser
karta
Recensioner
8.5
Utmärkt 388 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 6.9
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 8.6
BOKA NU
8.5
Utmärkt 388 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 6.9
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 8.6
Thousand Sunny Located at via di Boccea 276, , Rome.
Thousand Sunny
Italy
Rome Lazio 00167 via di Boccea 276
85% 388
41.9036008 12.4182905
Thousand Sunny
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 apr 2016
4.3

El lugar esta catalogado como hostel pero es la casa del dueño hecha hostel, y el dueño no te hacia sentir como en un hostel .. Preocupado por hacer las cosas rapido porque se queria ir o encerrar en em cuarto, bruto y preocupado por la plata. Entro al cuarto sin golpear y mi amiga estaba en ropa interior, y lavamos ropa, y me robaronn un buzo colgado, le comente y respondio diciendo que no sabia que el no tenia nada q ver. La verdad no lo recomiendo para nada!Cero servicio,y patetico el robo

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
13 apr 2016
2.6

- The host is extremely un-friendly - The place is a 4 BHK converted to hostel. The place does not even has a board of its own. Was very difficult find the place. - Full grown pitfall open in the house. Dogs Phobic be aware - The location is on the outskirts of the city (Last metro stop). Wherever u want to go u require 30 mins in metro

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 apr 2016
10.0

Thousand Sunny è stata una piacevolissima scoperta, l'atmosfera in questo ostello è molto familiare, la pulizia è impeccabile e la posizione è ottima, in 5 minuti a piedi è possibile raggiungere la stazione Metro Battistini e da lì poi tutti i principali luoghi di interesse di Roma. Consiglio vivamente questo ostello!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 mar 2016
9.1

Very good hostel nice staff & good rooms!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 mar 2016
8.6

Very friendly Hosts, I had a great time staying at Thousand Sunny.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 mar 2016
10.0

GREATEST HOSTEL EVER

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 mar 2016
4.9

Nos sorprendió mucho que había que estar fuera del hostel (no se podía entrar ni siquiera a las aéreas comunes) por las 3 horas en las que limpian. A mi parecer la atención no fue amable, con excepción del perro, el si fue buena onda. Para las 3 horas que tuvimos que estar afuera (en nuestro caso bajo la lluvia) el lugar debería estar sin una mancha ya que no es muy grande. El horario de atención de recepción no se cumple, el lugar esta bastante lejos. Para nosotros no fue lo esperado.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
6 jan 2016
5.7

Explanation about payment

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
5 jan 2016
9.1

좋아요 처음에 좀 늦게왔는데 25유로 요구하는 것만 빼면 다 좋았습니다 시설도 매우 깨끗하고 부부가 운영하는데 좋아요

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Trinidad och Tobago, Kvinde, 31-40
  • Entusiastisk resenärer
  • 10 Recensioner
27 dec 2015
9.7

I gave them a high rating (even though it's a little far from town) because these folks were born to do this. Amazingly warm and helpful. The dog was also perfect. Super clean too. This hostel has everything you could possibly need and the staff will help you with everything. Extremely good value for money.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.