X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Thessaloniki Studios Arabas

Sachtouri 28, Thessaloniki, Grekland

karta & vägbeskrivning


83%Betyg

  • 85%Värde för pengarna
  • 83%Säkerhet
  • 75%Plats
  • 91%Personal
  • 87%Atmosfär
  • 82%Renlighet
  • 76%Utrustning

Från drevstationen:
1)
Med järnvägsstationen bak dig ta som LÄMNAS ner Monastiriou. Ta den Monastiriou gatan, som är precis främst av järnvägsstationen, in mot centret2)
På den första uppsättningen av trafikljus vänd VÄNSTERT på Michail Kalou Str. , som ska bli den Dragoumanou stren. Håll raksträckan att ignorera några sidogator, tills du når ett viktigt föreningspunktutbyte.3)
På föreningspunktkorset går huvudvägen Lagkada, och upp den motsatta vägen (Agiou Dimitriou) som böjer litet till rätten.
4)
Håll till det VÄNSTERT av Agiou Dimitriou, som det klättrar försiktigt stigande och att ta ett VÄNSTERT på den andra uppsättningen av trafikljus (inte inklusive de på den viktiga föreningspunkten) upp Ifestionos.
5)
Gå upp Ifestionos, tills du når en karusell. Head direkt across och att söka efter en STENLAGD gata som delar in i två stenlade gator, Sachtouri och Sachini.6)
Ta VÄNSTERSIDAhandsidan Sachtouri och fortsätt upp den branta kullen för omkring 3 minuter. Fortsätta som framåt vägen gör bredare och begränsar igen och att ignorera sidogator. Studior Arabas lokaliseras på RÄTTEN på NUMMER 28.
Från flygplatsen:

Ta bussn°en 78, till hållplatsen Aristotelous. Ta därefter en taxi till gatan Sachtouri 28 Ano Poli. Den skulle vara är mycket hjälpsam att ha skrivavit ut översikten.
Från bussstationen:

Ta bussn°en 31 till den Kolombou stationen, mot det Starbucks kaffet och gå vid den Antigonidon gatan, tills stället kallade Palia Lachanagora. Gå därefter runda-en-anfallen från dess vänstert, till du finner de tre gatorna som förenas i denna ställe och STENLADE gata för folowtrhe STENEN, som går STIGANDE, och namnges SACHTOURI-stren. I 3 minuter ska du finna vandrarhemmet på din assistent, nummer 28.