X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till The Westend Hostel

35 Palmerston Place, Edinburgh, Skottland

karta & vägbeskrivning


84%Betyg

  • 86%Värde för pengarna
  • 85%Säkerhet
  • 85%Plats
  • 88%Personal
  • 80%Atmosfär
  • 83%Renlighet
  • 83%Utrustning

Översatt av Google På gatan parkering finns i lön och visa vikar som betalas mellan klockan 0830 och 1830hrs måndag till lördag. Parkering är gratis över natten och bara på söndagar. Vi har inte privat parkering på hotellet, men det närmaste 24 timmars NCP Car Park ligger på Castle Terrace ca 15-20 min promenad från hotellet.


Med tåg
Tåg till Edinburgh anländer till städerna berömda Waverly station som är runt en 15/20 minuters promenad från hotellet. Om du närmar från Glasgow kan du avgår tjänsten till Edinburgh på Haymarket station huvudet utanför den vänstra sidan av den "Haymarket" bar. Sväng vänster vid Starbucks och fortsätter ner till höger i Palmerston Place. West End Hotel ligger 50 meter förbi Cathederal. Om du stiga av Waverly station, krysset shoppingsidan av Princes Street och gå i väster med affärerna på höger sida. Fortsätt i ca 1 km. Fortsätta efter Coates och Argyle Crescent och sväng höger på Starbucks. Detta är Palmerston Place, hotellet är 50 Metres bortom Cathederal.

Med flyg
Det mest bekväma flygplatsen är Edinburgh från där du kan hyra en bil. Andra internationella flyg till Skottland kan landa på Glasgow som är ungefär 50 miles away från där du kan också hyra en bil. Ett vanligt buss fungerar även från båda flygplatserna. Om du behöver en taxi för transport från Glasgow till Edinburgh, prova Glasgow Airport Taxi.
Lämna bussen vid Haymarket station.