X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till The Wallaby House Hostel

Peljeska 5, Zagreb, Kroatien

karta & vägbeskrivning


90%Betyg

  • 93%Värde för pengarna
  • 91%Säkerhet
  • 82%Plats
  • 96%Personal
  • 88%Atmosfär
  • 91%Renlighet
  • 88%Utrustning

Översatt av Google Från busstationen:
Det enklaste sättet är till fots.
Vid busstationen gå direkt från stationen och korsa en stor korsning så att du är diagonalt på motsatt sida. Fortsätt sedan rakt fram förbi en kyrka och ta första avfarten till vänster. Promenera ca 20 meter och sedan ta första avfarten till höger (Peljeska street) och ring på dörrklockan på stor orange byggnaden som bär vår logotyp. Om någon chans att du inte kan se vår logotyp, leta efter husnummer 5!
Om du tar spårvagnen, ta nummer 7 eller 8, rida ett stopp, sedan korsa gatan och gå rakt fram passerar en kyrka och ta första avfarten till vänster. Promenera ca 20 meter och sedan ta första avfarten till höger och du kommer nå vandrarhemmet. (Vi rekommenderar att du går till fots så att du inte behöver köpa en spårvagn biljett för bara en hållplats det är mindre än en 10 minuters promenad.)

Järnvägsstationen korsa gatan och vänta på spårvagn nr. 2 eller 6 (om du fick på rätt spårvagn, bör du lämna rätt från järnvägsstationen själv. Ride för 4 hållplatser och stig av vid hållplatsen som heter Drziceva. Korsa gatan och gå rakt fram passerar en kyrka och sedan ta första vrida till vänster. Gå ca 20 meter och sedan ta första avfarten till höger (Peljeska street) och ring på dörrklockan på stor orange byggnaden som bär vår logotyp. Om någon chans att du inte kan se vår logotyp, leta efter husnummer 5!

Ban Jelacic-torget ta spårvagn nr. 6 och rida för 6 hållplatser. Då kan du få av vid hållplats Drziceveva. Korsa gatan och gå rakt fram passerar en kyrka och ta första avfarten till vänster. Promenera ca 20 meter och sedan ta första avfarten till höger (Peljeska street) och ring på dörrklockan på stor orange byggnaden som bär vår logotyp. Om någon chans att du inte kan se vår logotyp, leta efter husnummer 5!

Från flygplatsen:
Från Pleso flygplats kan du få kollektivtrafiken till busstationen och det enklaste sättet att ta sig från bysten stationen till vandrarhemmet är till fots. Om du väljer att ta en spårvagn, får på inga. 7 eller 8, rida för ett stopp, gå av spårvagnen och korsa gatan. Gå rakt fram förbi en kyrka och sedan ta första avfarten till vänster. Promenera ca 20 meter och sedan ta första avfarten till höger och du kommer nå vandrarhemmet.

Du kan också ta en taxi till vår adress: The House Hostel, Peljeska 5