Hostelworld.com

The Student Hotel Amsterdam West

Priser
karta
Recensioner
8.7
Utmärkt 227 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.3
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 7.3
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 9.3
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
8.7
Utmärkt 227 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.3
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 7.3
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 9.3
  • Renlighet 9.1
  • Utrustning 8.5
The Student Hotel Amsterdam West Located at Jan van Galenstraat 335, , Amsterdam.
The Student Hotel Amsterdam West
Netherlands
Amsterdam Jan van Galenstraat 335
87% 227
52.3721407 4.8364627
The Student Hotel Amsterdam West
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Tyskland, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 maj 2016
6.6

Alles in allem war die Unterkunft in Ordnung - mehr aber auch nicht. Die Ausstattung war rudimentär (für Schampoo und Seife musste man an der Rezeption nachfragen, die Dusche war auf dem flachen Boden gebaut, sodass man das gesamte Bad überflutete), die Wand hätte einen neuen Anstrich nötig gehabt und das Zimmer war insgesamt eher ungemütlich. Für einen günstigeren Preis wäre das alles ok gewesen, so aber einfach viel zu teuer.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 apr 2016
9.4

Nice clean rooms and large shower !!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 feb 2016
9.7

Lovely clean hotel. Very friendly staff. Good great. Felt very comfortable. A little further from city centre than would have liked but really easy to get around by tram :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 feb 2016
9.7

I have been traveling in the EU since December and so far up to date the Student Hotel has been hands down the best place I have stayed. Charlie Mac Gregor founder of the Student Hotel says, "In the mean time enjoy the moment and remember, if you are going to misbehave to do it in style" I believe that fits the hotel and the city of Amsterdam perfectly! I think the the motto of Amsterdam should be "If you are going to misbehave do it in Amsterdam" I am American but "I Am Amsterdam" too!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 jan 2016
4.6
Översatt av Google

Alldeles för dyrt för kvaliteten på tjänsterna. Jag blev mycket besviken.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
28 dec 2015
9.7

One of the most amazing hostels I have ever stayed in I believe me I have stayed in many all over Europe. The staff was amazing and very accommodating and the atmosphere was purely brilliant. The location is about a 12 minute ride from the city center but I enjoyed the ride and views. Being on the subway let me see other areas of Amsterdam than just the city centre which I felt was important.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Indien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 dec 2015
10.0

The people at the reception were very helping . They greeted everyone with a smile and helped us in getting around Amsterdam. Would surely recommend this hotel to everyone

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 dec 2015
8.6
Översatt av Google

Det har en stor kollegialt atmosfär och har NewNew och rena lokaler för ett utmärkt pris.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.