X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till The Pink Palace Hotel & Hostel

Agios Gordios Beach, Sinarades,49084, Korfu, Grekland

karta & vägbeskrivning


77%Betyg

  • 78%Värde för pengarna
  • 77%Säkerhet
  • 83%Plats
  • 78%Personal
  • 81%Atmosfär
  • 70%Renlighet
  • 72%Utrustning

Översatt av Google Vår adress
The Pink Palace Budget Resort & Hostel, Agios Gordios Beach, Sinarades, Korfu, 49084, Grekland

För nyanlända erbjuder vi gratis hämtning från busstationen, hamnen och flygplatsen. Vänligen maila oss eller telefon receptionen i förväg om din ankomst så att vi kan ordna transfer.

Om du kommer från Aten kan du resa med den grekiska Bus Service, som vi samarbetar med dem. Avgångstider och all information finns på vår hemsida under Express Buss till / från Aten. Maila oss för tillgänglighet och för att reservera din plats / s.. I Aten till Korfu buss ingår också första övernattning med oss ​​plus frukost och middag.

Det finns också en regelbunden busstrafik från Korfu stad till Sinarades eller Agios Gordios stranden från den gröna busstationen nära hamnen.

Om du tar en taxi till The Pink Palace, betala cirka 27 euro.

Fler och fler flygbolag flyger direkt till Korfu. Kolla in webbplatser som Ryanair.com från Rom och Milano och många europeiska städer, Easyjet.com från London och många andra städer, och SkyScanner.net att se alla tillgängliga flyg och bra erbjudanden. Olympic Airways och Aegean Airlines har reguljära flygningar från Aten till Korfu.

Färjor seglar från Italien, Albanien, Crotia och grekiska fastlandet under hela året. På sommaren flesta fartyg anlöper Korfu, vid andra tider på året som du kan behöva ta en annan färja från Igoumenitsa som är ungefär en timme bort på det grekiska fastlandet mitt emot Korfu. Kolla in vår hemsida för mer information om färjebolag.

Har säkra resor och vi ses snart!