Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Only Backpacker's Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.7
Utmärkt 937 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 7.8
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.6
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
8.7
Utmärkt 937 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 7.8
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.6
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 8.5

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
6 aug 2017
10.0

Uno dei migliori ostelli nella mia lunga, lunghissima carriera di viaggiatrice. Tutto bellissimo e ben organizzato, grazioso ed accogliente.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 aug 2017
9.4

Très bon hostel, Je le conseille vivement aux voyageurs souhaitant faire des rencontre :) Ambiance bar taverne au Rez-de-chaussée avec des petits concerts tous les soirs, belle terrasse, grand espace de cuisine ! On se sent comme chez soit, de belles rencontres, j'ai même prolongé mon séjour ! Merci au staff pour son accueil!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 aug 2017
10.0

Thank you for creating this place!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
29 jul 2017
8.6

Cool hostel. Awesome murals and decor and vibe. We only had one night but would definitely stay here next time we are in Toronto. Breakfast was really good too!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 jul 2017
10.0

Great staff, super cool bar and cafe below, awesome patio, comfy beds. What more could you want

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
22 jul 2017
9.4

Good place to stay. Enjoyed chilling out there for a couple days.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 jul 2017
10.0

This place is really great! Its near a subway station, a lots of places nearby to eat and the people is really cool.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 jul 2017
8.6

My buddy and I needed a cheap place to stay for the night since we were in Toronto for two concerts and it was a great place to stay. I would recommend this place for anyone. Rooms were really good and quiet as well with two great patios. Great pub down stairs so if you are a beer fan it's a great place to drink.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 jul 2017
9.1

Nice hostel, bar downstairs is well equiped and the rooms are clean and large enough

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
12 jul 2017
8.3

가격대비 충분합니다! 하루정도 묵기엔 적당한 것 같아요

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.