X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till The Mercantile

28 Dame Street, Dublin, Irland

karta & vägbeskrivning


inga betyg

  • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Översatt av Google Mercantile är nästan mittemot Central Bank of Ireland.

Dublin Airport
Vi rekommenderar att du tar 16A buss från flygplatsen. Det är mycket regelbunden och bara kostar euro 2,20 per person. Be chauffören att släppa av dig vid första stoppet på Georges Street och hotellet är en 1 minuters promenad från busshållplatsen. Busshållplatsen visas på kartan ovan. Ingången till hotellet ligger på Dame Lane. Flygbussarna ger också en snabb och effektiv service till staden och närmaste avhopp punkten är Trinity College som är en 3 minuters promenad från hotellet. Priserna kostar euro7.00 per person.

En taxi från flygplatsen bör kosta mer att euro25.00. Om du väljer att ta en taxi komma överens om ett pris med chauffören innan du får i.

Om du anländer till Dublins hamn finns en regelbunden busstrafik (53 eller 53A) som tillhandahålls av Dublin Bus från färjehamnen till Eden Quay intill O'Connell Street, ligger hotellet kort promenad härifrån. Om du anländer till Dublin via Dun Laoghaire hamn, är järnvägsstationen precis intill och du kan resa med DART till Tara Street station och gå till Mercantile Hotel. Tågen går ungefär var 20 minuter från 6:30 till 11:30; euro 1,80 för vuxna och 1,00 euro för barn.

Med tåg de två primära tågstationer är Connolly och Heuston. Connolly Station är en 10 minuters promenad till Mercantile Hotel. Det är möjligt att fånga LUAS från Heuston Station; du skulle gå av vid Jervis station och gå över Liffey på Millennium Bridge genom Temple Bar. Busaras, är den nationella busstationen liknar Connolly järnvägsstation och kan nås med en kort promenad.

Bil
Om du reser med bil rekommenderar vi Drury Street Car Park som är 2 minuter från hotellet. Uppge att du vistas på Mercantile Hotel och vill utnyttja dagslåneräntan, som är euro5.00 18:30 till 10:00. Det kostar euro2.80 per timme efter denna tid.