Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Cuba Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.3
Utmärkt 1400 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.4
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 7.2
  • Utrustning 7.8
BOKA NU
8.3
Utmärkt 1400 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.4
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 7.2
  • Utrustning 7.8

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Uruguay, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 jul 2017
10.0

Very good

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 jul 2017
9.4

Muy buen ambiente y un personal muy amable 😁

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
1 jul 2017
9.1

The ubication is perfect(less than 5 minutes walking to city center).Friendly staff,good atmosphere,clean spaces and nice furniture in the upper floor with all the facilities you need.Not expensive place.I absolutely recommend this place to everybody.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 jun 2017
9.4

We stayed there during the fifa confed cup and we were really happy to have such a great place. You are in the middle of the city and the staff is really great. There is a great pub in the lower floor also. Thanks a lot, also from our Mexican friend!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
29 jun 2017
10.0

Hostel excelente. Muy buena ubicacion, todo muy limpio. Buen ambiente. El staff muy amigable y buena onda. Les mando un beso grande a Maia, Viktoria y Alexander que estaban en la recepcion. Los mejores recuerdos. Hostel 100% recomendable

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
26 jun 2017
2.9

Poor staff and terrible atmosphere.. issues with hot water. Wouldn't stay here again

    • 2.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Ryssland, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 jun 2017
8.0

Вполне приятное местечко, с дружественно настроенным персоналом.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
12 jun 2017
9.1

Great hostel with friendly staff. Nice atmosphere in the social areas and functional kitchen if a bit small and under supplied (an extra saucepan wouldn't go amiss)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
10 jun 2017
8.6

Ostello vicinissimo all'Hermitage, ben servito dalla metropolitana, e frequentatissimo, con ospiti da tutto il mondo, ma anche con molti Russi, scolaresche in gita di istruzione comprese. Me risente la struttura con qualche carenza sotto il profilo della pulizia e a livello di piccole manutenzioni. Letti discreti, spazi comuni sufficienti. Poche docce e wc e problemi con Internet ma staff disponibile al 100%. Le bellissime e gentili ragazze della reception su una scala da 1 a 10 meritano 20.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • England, Kvinna Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 jun 2017
7.7

Location was great, but actual hostel was very hard to find the first time. Lots of steps up to hostel. Staff were very friendly and did their best to help. Even though it was a shared loo, it was always clean. It had everything you could want, re facilities. Rooms (well our room) was pretty bad, when we arrived, the sheets were dirty, (we were given clean ones) room was very dusty, under beds was filthy.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.