Hostelworld.com

The Backpack Cape Town

Priser
karta
Recensioner
9.0
Superb 2072 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 9.2
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 8.7
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 9.0
BOKA NU
9.0
Superb 2072 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.4
  • Säkerhet 9.4
  • Plats 9.2
  • Personal 8.9
  • Atmosfär 8.7
  • Renlighet 9.4
  • Utrustning 9.0

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Sydkorea, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 feb 2017
9.1

Fix plug please!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 feb 2017
9.4

Great meeting area and environment! Very helpful staff and super breakfast included. I would have remained there had it not been booked full.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 feb 2017
10.0

Best hostel in Cape Town!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 feb 2017
9.1

Super Hostel, nur zu empfehlen. Nette, hilfsbereite Mitarbeiter, gute Lage. Super sauber und leckeres Frühstück! Ich komme wieder!:)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
31 jan 2017
7.4

Ottima e abbondante colazione. Bagno e doccia un po' lontani dalla stanza e spesso occupati. 15 minuti a piedi da Long Street. Personale abbastanza disponibile. Un po' caro.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Schweiz, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 jan 2017
9.7

Tolles Hostel, sehr freundliches Personal, sehr interessante Gäste und einfach eine tolle Atmosphäre. Auf jeden Fall weiterzuempfehlen.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
29 jan 2017
9.7

Einfach ein top Hostel und absolut empfehlenswert. Ein Zweibettzimmer hat allerdings seinen Preis...

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 jan 2017
10.0

Superfriendly and helpful staff, nice pool, bar and breakfast, fast internet even in the rooms - was really impressed overall. The female 3 pp dorm was spacious. You cant go wrong here! They also support community development projects. Minor comment is that most of the personal safes don't work.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
Se svar från boendet

Hi there, thank you for coming to stay with us and giving us such positive feedback! We do apologise about the broken safes; we do have communal safes in the dining room. Also, we are in the process of replacing all the broken safes. Kind Regards, The Backpack Team.

20 jan 2017
9.7

One of the best hostels i' ve ever stayed in

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
19 jan 2017
8.6

Very good hostel. Definetely recommend it although it is quite expensive. Location is perfect, near the city center but not inside, and near Lion's Head, Table Mountain and Camps Bay. Beds and rooms are nice. BUT in my 6 day stay the ceiling lights never worked! And we informed about it. Decent breakfast.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.