Hostelworld.com

The 48

Priser
karta
Recensioner
9.1
Superb 71 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 8.9
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 9.0
  • Utrustning 9.0
BOKA NU
9.1
Superb 71 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.2
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 8.9
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 8.5
  • Renlighet 9.0
  • Utrustning 9.0
The 48 Located at Kresimirova Obala 48, , Zadar.
The 48
Croatia
Zadar Kresimirova Obala 48
91% 71
44.1421971 15.2114911
The 48
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
8 okt 2015
9.4

The 48 is basically a family run pension. It's located in Diklo, a quiet seaside suburb with fine views of the bay and walks around it. Accommodation was spacious and clean with a well equipped kitchen. Although not in the centre, there is a bus every 15-20 minutes to the centre. I recommend this value for money facility.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
6 okt 2015
10.0

I had a very nice stay in this hostel. Clean , safe and comfortable. The staff who had this apartment was really nice and friendly. They seemed to care about their guests. It was easy to go to town just take bus number 8. Near to a store and to the beach. I really recommend it :)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 sep 2015
8.6

We had a great stay. A calm location not far from downtown Zadar, clean and spacious. Certainly value for money! The only 'issue' was the WiFi - even in the kitchen our connection kept breaking down.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
22 sep 2015
8.0

This place was fantastic! Spotlessly clean, spacious and quiet. Although I paid for a single room, there was nobody else staying there so I got the entire apartment to myself. Only 2 issues: 1) the wifi only works if you are standing next to the kitchen window, and it cuts out a lot because of the weak signal 2) the neighbourhood is about a 15-minute bus ride to the Old Town/city centre, so although it's beautiful and relaxing (I liked it), it's not the best if you want to be in the action.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
3 sep 2015
8.3

The place was really clean, close to the beach and not too far from the center only 10 kuna by bus. The host was friendly and understanding. Loved my stay there

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 aug 2015
9.4

We arrived late due to a late bus, the host waited for us and was very helpful and accommodating.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
4 aug 2015
6.9

We had a nice room. Just wouldn't consider it as a hostel. It's rather a home stay or apartments. Unfortunately, wifi only works in the kitchen.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 jun 2015
10.0
Översatt av Google

En underbar vistelse, platsen är perfekt, rummen är stora och terrassen är verkligen märkbara och bonus ägare är super trevligt !!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 jun 2015
8.0
Översatt av Google

Plats var stor, bra bit från stranden, lite svårt att hitta till att börja med. Kylskåp behöver en ordentlig ren. En riktig ark och täcke för dubbelsäng skulle vara bra snarare än 2 Singlar men allt bra plats att bo.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Sverige, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 jun 2015
9.4
Översatt av Google

Denis och hans familj är verkligen söt och hjälpsam. Vi bokade faktiskt två sängar i en 4 pers-sovsal men hamnade i ett dubbelrum med balkong på grund av lågsäsong. Det var riktigt nice! Kök och badrum var superfresh. Vandrarhemmet Området är en bussresan bort från staden och du hittar både restauranger, ett snabbköp och en turistbyrå inom en två minuters promenad. Bussen går usally två gånger i timmen och en biljett till Zadar är 10 kuna. Den sista dagen hade vi våra väskor på sin plats och kunde använda duschen

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.