Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tel Aviv Beachfront Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.3
Utmärkt 452 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.1
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.8
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 7.9
  • Renlighet 7.4
  • Utrustning 7.7
BOKA NU
8.3
Utmärkt 452 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.1
  • Säkerhet 8.4
  • Plats 9.8
  • Personal 8.6
  • Atmosfär 7.9
  • Renlighet 7.4
  • Utrustning 7.7

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Kanada, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 mar 2017
8.9

Great location!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
19 mar 2017
9.4

right to the beach, very clean and great terrace. don't know much about the parties, since I stayed only 1 night. recommended.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 feb 2017
8.6

Great hostel, thank you for the great week !

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
25 feb 2017
7.1

It's all about the location, location, location! Then you have the friendly/helpful staff and thats about it... Serious lack of atmosphere in the place....

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
20 feb 2017
6.6

Dorm room hadn't been cleaned due to a so-called issue with the cleaners. The beds were unmade and rubbish everywhere, even at 9:30pm! A discount should have been offered but instead full payment was required before getting the room key. Not entirely confident this place is managed properly. Locker hinges were cheap and breakable, and desk staff I found somewhat disingenuous. The volunteer staff however were genuine and lovely and are an asset to the hostel. The rooftop and location was great.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
19 feb 2017
9.7

Amazing place amazingly situated ! Staff really nice and place clean!I recommend to everyone

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
9 feb 2017
9.1

Muy buena ubicación en frente de la playa y en un sector muy bonito de la ciudad. De fácil acceso

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 feb 2017
6.0

Ich war 2x in diesem Hostel und ich war beim letzten Mal geschockt wie dreckig und stinkend es in meinem Zimmer war (trotz lüften) Die sauberen Handtücher die ich zwar jeden Tag bekommen habe, haben ziemlich übel gerochen und waren fleckig. Das Bad wurde kein einziges mal geputzt und war stellenweise schimmelig (Duschvorhang war braun und nicht mehr weiß). Das Schloss der Schließfächer sind total verrostet und somit kaum benutzbar. Personal mehr an eigenen Privatleben interessiert als an Gästen

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
26 jan 2017
9.1

Great location by the beach. The facilities and rooms are pretty standard. We enjoyed it.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
20 jan 2017
5.1

The hostel is dirty ! Very small and stinky rooms.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.