Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tchaikovsky Hostel

  • Ulica Petra Iliča Čajkovskog 4, (Peter Ilyich Tchaikovsky Street No. 4), Split, Kroatien

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.5
Utmärkt 793 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 8.7
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 7.6
  • Renlighet 8.7
  • Utrustning 8.2
BOKA NU
8.5
Utmärkt 793 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.7
  • Säkerhet 9.1
  • Plats 8.7
  • Personal 8.7
  • Atmosfär 7.6
  • Renlighet 8.7
  • Utrustning 8.2

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
27 feb 2017
8.9

숙소위치가 스플리스버스정류장에서 캐리어끌고가기는 애매해요. 택시탔는데 40?50?쿠나 받은것같아요. 미터기도 안틀었고.. 이공한거리는 5분도안된것같은데 여행객이라고 많이받은것같은기분이 들어요. 직원은 친절했구요. 비수기라그런지 사람이 저희일행이랑 1명쁜이였어요ㅎ 화장실은 매일청소하진 않는갓같아요. 점점 냄새가나더라구요. 그래도 좋은경험 한것같아요

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
22 jan 2017
5.4

The shower was mouldy with a really short duration push button. The temperature was unable to be adjusted and there was no mounting point for the shower head at all. I had to hold it the entire time. This bathroom really needs to be renovated. Very small kitchen in the lounge room

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
13 jan 2017
9.1

Pretty nice hostel. The beds were great, privacy curtains, shelving, a plugin and light at each bed. Staff was really helpful. Very clean.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
13 jan 2017
7.7

こじんまりとしたホステルだが、設備は綺麗。 シャワーが1つしかなかったが、この規模のホステルならこんなものかと。使い勝手は普通。 大きめの鍵付きロッカーと、ベットの下に小物入れる鍵付きロッカーがあるのは良かった。 部屋は比較的広くてゆったりしていたが、ラウンジが非常に狭かったのが残念。 旧市街まではやや遠いが、バスに乗ればすぐ。 長距離バスターミナルまでは比較的近いので、次の移動が楽だった。

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 jan 2017
9.7

Muy buen Hostel, muy buena atención. Super limpio y ordenado. Muy cómodas las habitaciones y muy bien pensadas para tener una agradable estancia. Me ha encantado este Hostel. Muchas gracias a su personal por toda su atención y cordialidad.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 nov 2016
10.0

This hostel is one of the best hostel. Nice location, kind host, and very clean. I want to come back to Split with my parents and visit this hostel one more time.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
2 nov 2016
9.4

Very clean place. The ladies there were very nice and helpful to me. Huge lockers. The location may look a bit off central if you look on a map and have never been to Split before, but it's central. Very central.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
24 okt 2016
6.9

Nothing special, but a clean place to spend the night

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.