X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Taupo Urban Retreat

65 Heu Heu Street, Taupo, Taupo, Nya Zeeland

karta & vägbeskrivning


86%Betyg

  • 85%Värde för pengarna
  • 85%Säkerhet
  • 93%Plats
  • 92%Personal
  • 86%Atmosfär
  • 82%Renlighet
  • 80%Utrustning

Översatt av Google Taupo Urban Retreat - KOMMA HÄR
Med bil - (se kartan i bilder)
Kommer från norr

Taupo Urban Retreat Backpackers ligger mitt i staden på Heu Heu Street. Följ dina kartor och du kan inte missa Taupo! Highway 1 går rakt genom staden och Highway 5 går upp från Rotorua och genom till Napier. Huvudet mot sjön på huvudvägen (Tongariro St) och ta vänster vid trafikljusen på Heu Heu St Gå rakt genom rondellen med BP på vänster sida och vi är på höger sida strax efter affärerna .
Kommer från söder
Efter Highway 1, från Turangi du har om en 45 min enhet runt sjön (detta bör vara på din vänstra!). Taupo Urban Retreat Backpackers ligger mitt i staden på Heu Heu St När du träffar Taupo kryssning längs sjön fram tills du är förbi alla Motell och Minigolf. Ta den 2: a höger in på Ruapehu Street och gå direkt till rondellen. Sväng höger in på Heu Heu St och BP kommer att vara på din vänstra, vi är på rätt strax efter butikerna.
Med buss
Intercity och alla andra nationella busstrafiken
Intercity och Naked Bussar lämning på Taupo i-SITE på Tongariro Street. Korsa vägen och huvudet upp Heu Heu Street, gå igenom runt omkring med BP på vänster sida. Vi är på höger precis förbi butikerna. Skyttlar och andra busslinjer kan släppa av dig vid dörren!
Med flyg
Taupo har en liten inhemsk flygplats, som ligger ca 6 km från Taupo CBD. Du kan fånga en shuttle eller taxi från terminalen och de kommer att släppa dig på vår dörr steg.
Hitch-Hiking
Rekommenderas inte men om det är så du får runt då blir det så. Ganska mycket samma riktningar som reser med bil, men det kan ta lite längre tid att ta sig från A till B. Be Safe !!!