Hostelworld.com

Tatiana Motel

Priser
karta
Recensioner
7.7
Mycket bra 95 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 7.8
  • Plats 8.4
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 6.9
  • Renlighet 7.3
  • Utrustning 6.7
BOKA NU
7.7
Mycket bra 95 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.5
  • Säkerhet 7.8
  • Plats 8.4
  • Personal 8.5
  • Atmosfär 6.9
  • Renlighet 7.3
  • Utrustning 6.7
Tatiana Motel Located at Apia, Fugalei, Apia.
Tatiana Motel
Samoa
Apia Apia Apia, Fugalei
77% 95
-13.8487260 -171.7593100
Tatiana Motel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Ungern, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 apr 2016
9.4

Tatiana is the best choice for backpackers on low budget. Nice staff, friendly family, helpful lady! Nothing extra, but its walking distance to everything. If I come back to Apia in my life again, I will definitely choose Tatiana again, highly recommended!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
31 mar 2016
3.7

I got there late and left early. That is the best advice I can give. They have zero facilities.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Kina, Mixad grupp, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
25 mar 2016
6.9

good service, the price reflect the facility, no wifi though.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 mar 2016
8.9

Cheap and basic. Staff really friendly

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
9 feb 2016
8.0

The location is good, the breakfast simple but good, it's clean and good staff. So all in all a totally ok place. It's a good budget option and you get what you pay for, nothing more, nothing less. Although Apia is not the place to spend your time in Samoa this is a good place to start. The staff is wonderful!!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 feb 2016
9.7
Översatt av Google

Hade en bra vistelse på Tatiana s och även återvände för en andra vistelse. Frukost är grundläggande men läcker och alltid massor av färsk frukt. Platsen är stora inte mer än 10 min promenad till centrum. Ägaren är verkligen söt och hjälpsam. Definitivt rekommendera denna plats för din vistelse i Apia.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 jan 2016
5.4

No swimming pool as advertised. Had to fight to get the type of room we had actually booked over this site. Staff weren't particulary friendly, room had stained sheets and walls and was very stuffy. Compared to the other places we stayed in Apia the standard here was very low.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
1 dec 2015
8.6
Översatt av Google

Mycket trevlig och hjälpsam personal. Vattenkokare finns att använda hela dagen, och porslin / bestick. Bra valuta för pengarna.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
27 nov 2015
7.1

Básico, localizado perto do centro de Apia. Cuidado com os preços, conversamos com algumas pessoas e cada um pagou um preço diferente pelo mesmo tipo de quarto.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.