Hostelworld.com

Tarifa Melting Pot Hostel

Priser
karta
Recensioner
9.0
Superb 1,795 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 8.3
  • Plats 9.6
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 9.3
  • Renlighet 9.0
  • Utrustning 8.6
BOKA NU
9.0
Superb 1,795 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.0
  • Säkerhet 8.3
  • Plats 9.6
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 9.3
  • Renlighet 9.0
  • Utrustning 8.6
Tarifa Melting Pot Hostel Located at Calle Turriano Gracil, 5, , Tarifa.
Tarifa Melting Pot Hostel
Spain
Tarifa Cadiz 11380 Calle Turriano Gracil, 5
90% 1795
36.0127621 -5.6062030
Tarifa Melting Pot Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
22 maj 2016
9.4

Muy buen ambiente, bien situado y camas comodas

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 maj 2016
10.0

Lovely staff , great hostel. Can't wait to come back! Thanks 😊

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 maj 2016
7.4

Top location, nice room, lockers are great, nice staff, lovely terrace kitchen less well equiped (needs peeler for vegetables and little sharp knifes), shower mostly cold thank you!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
11 maj 2016
9.4

GREAT HOSTEL HOUSE ,CLOSE TO EVERYTHING , I DEFINITELY RECOMMEND THIS PLACE

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
9 maj 2016
10.0

Great hostel. Meant to stay 1 night but Tarifa had way more to offer than I expected so I stayed for 3. The guys behind the desk are super friendly and definitely concerned about the well being of their guests. I'd definitely come back.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
7 maj 2016
9.1

really nice little hostel! the weather was quiet bad but I still had a fantastic time. The beach is beautiful and just 5 minutes away. I'd always come back

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
7 maj 2016
8.9

esta muy bien, cómodas camas y agua bien caliente.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 maj 2016
10.0

Posizione ottima, ostello pulito e fornido di tutto il necessario.. Ma sopratutto personale stupendo che riesce a farti sentire a casa. Non vedo l'ora di tornare.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
29 apr 2016
10.0

Staff here was as good as you'll find anywhere.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
25 apr 2016
9.7

Loved this hostel. The staff were all super helpful and nice, the facilities were great, location very easy

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.