Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tanita House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.8
Superb 292 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.9
  • Säkerhet 9.9
  • Plats 9.1
  • Personal 10.0
  • Atmosfär 10.0
  • Renlighet 10.0
  • Utrustning 9.5
BOKA NU
9.8
Superb 292 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.9
  • Säkerhet 9.9
  • Plats 9.1
  • Personal 10.0
  • Atmosfär 10.0
  • Renlighet 10.0
  • Utrustning 9.5

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • lili_u4444
  • Mexiko, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 apr 2017
9.7

I can't rave enough about how much I loved it here. The place is very pretty, everything super neat. My room smelled delicious which was lovely to come to after the entire day out. Breakfast is simple but delicious. Their coffee machine makes delicious coffee...if I came back to Chiang Mai I would definitely stay here again. Host is the nicest person ever as well:)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 mar 2017
10.0

Nous avons passé un excellent séjour. Des petits bungalows en teck, habitation typique du nord de la Thailande dans une parc tropical. L'endroit est juste merveilleux et reposant. Un peu à l'écart du centre ville mais c'est ce qui fait tout son charme et il est très facile de le rejoindre à pied. La gérante et ses employés sont d'une grande gentillesse et disponibilité. Le petit déjeuner est excellent, notamment le granola maison !!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kina, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 mar 2017
9.7

温馨的家庭旅店,柚木老屋和绿荫庭院。女主人非常和蔼可亲,交谈甚欢。早餐西式,半自助,挺好哒。不算豪华,干净整洁,符合家庭旅店的格调。

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 mar 2017
10.0

Tolles guesthouse, wie eine oase in der stadt! Die eigentümerin ist sehr nett und zuvorkommend

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 feb 2017
9.7

Es un lugar fantástico. Casas preciosas y todas las comodidades. Lo mejor si dueña Aor. Ella nos llevó en su propio coche a nuestro siguiente hotel. Un encanto nos ofreció su ayuda en todo momento.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 feb 2017
9.7

This place was amazing. Aor is the best host I have ever encountered in the 35 countries I've visited. Do yourself a favor and stay here. The grounds are beautiful--almost magical, and the coffee shop/cafe on site is awesome, too. Hands down my favorite place I've stayed.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 feb 2017
10.0

Voyage en famille avec 2 enfants de 4 et 6 ans. Nous avions une maison en bois avec 2 chambres séparées grandes et très jolies. Plein de petites attentions pendant notre séjour: petit déjeuner très bon, ménage fait tous les jours parfaitement, bouteilles d'eau, spirale anti moustiques allumées le soir. Jardin apaisant super pour les enfants et guest house très bien placée près de la rivière. Aor est une hotesse adorable, merci beaucoup!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Kina, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 jan 2017
9.4

很棒的木屋旅舍,整个院子里的建筑均为木制,古朴而优雅。主人Aor非常和蔼可亲。房间干净整洁。早餐简单但很好吃。房间里有蚊子,还好带了蚊香。虽然在古城东边1km,但用Uber叫车很方便。

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • USA, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 dec 2016
9.7

Very sweet oasis within walking distance of everything fun in Chiang Mai. Great coffee too!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
13 dec 2016
9.7

Un séjour parfait ! Une honte des plus accueillante et chaleureuse, une ambiance hyper zen, on s'y sent vraiment bien. Notre cabane en bois était parfaite et le lieu avec cette brocante vraiment agréable. Nous recommanderons Tanita house a quiconque séjourne à chiang mai.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.