Hostelworld.com

Tangoinn Hostel Downtown

Priser
karta
Recensioner
8.6
Utmärkt 728 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.3
  • Säkerhet 8.3
  • Plats 9.2
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 8.8
  • Utrustning 8.4
BOKA NU
8.6
Utmärkt 728 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.3
  • Säkerhet 8.3
  • Plats 9.2
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 8.1
  • Renlighet 8.8
  • Utrustning 8.4
Tangoinn Hostel Downtown Located at Salta 514, , Bariloche.
Tangoinn Hostel Downtown
Argentina
Bariloche Rio Negro 8400 Salta 514
86% 728
-41.1337891 -71.3177919
Tangoinn Hostel Downtown
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
24 mar 2016
9.7

Great hostel to stay. Very clean rooms and International atmosphere. Breakfast was super and the staff is super friendly.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 feb 2016
9.1

El hostel esta muy bien, el personal es muy amable, responsable y muy predispuestos. Los panqueques y huevos revueltos del desayuno muy recomendables. La ubicacion esta barbara, en la zona de hostels y bares. La limpieza, impecable.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 jan 2016
3.4

Ich hatte ein 4 Bett Zimmer gebucht. Bei Ankunft teilte man mir mit, dass ich ein 8 Bett Zimmer bekomme. Das 4 Bett Zimmer wurde einer Gruppe zugeteilt. Das ist nicht in Ordnung, ich bin ein Gast genauso wie eine Gruppe. Das 8 Bett Zimmer war eng und muffig. Die abschließbaren Spinde kaputt. Betten werden nicht zugewiesen, man hat sich in eine Liste an der Wand einzutragen. Das wurde mir aber nicht gesagt geschweige den gezeigt.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Par, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 jan 2016
10.0

Excelente hostel, hermosa habitacion y vista al lago. Muy limpio y ordenado, el personal super amable y atentos. Buenas areas comunes. Nos encanto!!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 jan 2016
9.4

A very professional and helpfull staff. Great living room and a super kitchen!! For those who enjoy cooking- i recommend!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 jan 2016
10.0

Tres bonne situation, personnel tres accueillant, propre, hostel excellent.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 jan 2016
4.3

The positive aspects of the hostel are location and the breakfast. However, the place maintenence was poor. Wifi signal is very bad everywere. The bedrooms are smelly. The personal was careless and security was doubtely. We had a bad experience on this place. The cost is to high in relation to the general aspects of the hostel.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
8 jan 2016
9.4

Overall great places, but not enough warm blankets. Got early breakfast with coffee before I left early for my bus and that was super from the host! Thanks!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 jan 2016
8.9

muy calido

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
5 jan 2016
9.1

muy buena experiencia en un ambiente calido y familiar

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.