Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sunflower City Backpacker

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
9.0
Superb 650 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.1
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 9.0
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 8.4
BOKA NU
9.0
Superb 650 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.1
  • Säkerhet 8.8
  • Plats 9.0
  • Personal 9.3
  • Atmosfär 8.9
  • Renlighet 9.3
  • Utrustning 8.4

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 maj 2017
8.9

It was clean and friendly. Brilliant location and I would definitely stay again.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
16 maj 2017
8.9

Absolut super war das Frühstück (inkl.) und die allgemeine Atmosphäre! Die Mitarbeiter waren freundlich, die Zimmer waren sauber, wenn auch recht unmodern. (Hochbett hat keine Leiter zB.). Lage ist super - nahe Bahnhof, Strand und Supermarkt! Leider ist es sehr laut, man hört die Nachbarzimmer und die Türen hört man jedes Mal....daher im Gesamten ein gut! :)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
15 maj 2017
10.0

It's awesome, the staff is very nice and helpful

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 maj 2017
8.3

Bella atmosfera anni '70, pulito, a due passi dal posato, dai locali e dalla spiaggia, a pochi minuti in auto dal contro storico. Colazione internazionale. Da consigliare!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
4 maj 2017
8.6

I had a wonderful stay at Sunflower City Backpacker. Everything in this place is to the highest standards (staff, location, cleanliness, breakfast, facilities). I would definitely stay here again!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
30 apr 2017
6.9

Was only here for 8 hours to sleep. So not a solid review. Was more like a central American hostel quality that europe. Likely my rating should be higher, but limited experience leads to this.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
25 apr 2017
7.7

Nice Hostel close to the Train Station and City Center , + Beach of Rimini. To go clubbing You can take easyly the Bus. Good Breakfast And a Kitchen to use. Rooms have enough Space + locker for your whole Backpack. Nice Stay.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
22 apr 2017
9.7

Lovely hostel, clean, friendly, good breakfast and good wifi. Shower was over the toilet which was a bit awkward but otherwise very nice. Lots of nice people and a social environment.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
21 apr 2017
9.4

駅から徒歩10分ほど。チェックインも夜遅くまで可。日本人のスタッフさんがいます。朝食付きで、シリアルやパンなど種類は多くありませんが、量は食べられます。サンマリノへのバスの時間などありました。共有スペースも広いです。 電源が部屋に1ヶ所でした。共有スペースで充電できますが、部屋にもほしい。

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
17 feb 2017
10.0

Really good hostel. The staff is really nice and kind. The night I stayed there there was an herasmus party: Very cool

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.