Hostelworld.com

Summer Cadiz

Priser
karta
Recensioner
9.2
Superb 360 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.6
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 8.7
  • Utrustning 9.0
BOKA NU
9.2
Superb 360 Recensioner
  • Värde för pengarna 9.3
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.6
  • Personal 9.5
  • Atmosfär 9.2
  • Renlighet 8.7
  • Utrustning 9.0
Summer Cadiz Located at Calle hospital de mujeres 35 y 37, , Cadiz.
Summer Cadiz
Spain
Cadiz 11001 Calle hospital de mujeres 35 y 37
92% 360
36.5322605 -6.3015496
Summer Cadiz
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
13 jun 2016
9.4

This hostel has a really chilled and fun atmosphere. We spent our days on the beach a few minutes away and our evenings on the roof terrace which is really lovely. We wish we could have stayed longer! Amazing city!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
12 jun 2016
10.0

One of the best hostels I've ever stayed at. Super clean, super friendly, not too loud and not too quiet. Really a nice place to stay for a while. Only wifi coverage could be better.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 jun 2016
10.0

Lo recomiemdo 100x100 es un sitio increible con un trato perfecto

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 jun 2016
9.1

Ótima localização, preço, café incluído simples mas bom, os funcionários muito atenciosos, a noite tem lual , comida ,boa conversa... recomendado

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
9 jun 2016
9.7

Super great place to be when traveling solo. The staff became family and if you're there for a few days or more you'll know exactly what I'm talking about. It's a great atmosphere with awesome vibes. I will definitely return to this hostel no doubt.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
9 jun 2016
10.0

Excelente hostal, con un personal fantástico y muy atento. Me ha encantado el ambiente que había en general, con desayuno en la terraza, disfrutando del sol y por las tardes con fiesta de mojito o paella y un buen rollo estupendo. Muy, muy recomendable!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
8 jun 2016
10.0

Un lugar muy acogedor, esta en el centro cerca a todos los lugares de interés. el personal muy amable especialmente Javi quién es muy atento. Súper recomendado 😉

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
7 jun 2016
8.6

Es un muy buen hostal, está a 5 minutos caminando de la playa y cerca de todo La cocina es muy buena para cocinar si es que no quieres comer afuera Hay algunas cosas que podrían mejorar 1. El desayuno solo con cosas dulces 2. La limpieza creo que se puede mejorar, al lado de mi cama había un montón de polvo (las sábanas están impecables) 3. El ambiente, tienen muchos colaboradores pero podrían ayudar más en las tardes de mojito, es difícil conocer personas en ese lugar si viajas solo

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
4 jun 2016
10.0

La gente muy muy amable, es una familia mundial allí. Hemos disfrutado muchísimo la terraza y la cocina. Really fun people working, definitely has that "backpacker" vibe The kitchen is awesome and so is the rooftop terrace

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
28 maj 2016
9.4

Good location, rooms, and all the staff is nice! Muchas gracias y hasta luego!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.