Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Summer Cadiz

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.9
Utmärkt 441 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.6
  • Personal 9.1
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
8.9
Utmärkt 441 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.8
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.6
  • Personal 9.1
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 8.5
Summer Cadiz Located at Calle hospital de mujeres 35 y 37, , Cadiz.
Summer Cadiz
Spain
Cadiz 11001 Calle hospital de mujeres 35 y 37
89% 441
36.5322605 -6.3015496
Summer Cadiz
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
21 sep 2016
8.6

Todo muy bien, el personal, localización, desayuno, precio, lo.único los baños un poco sucios y Internet iba muy muy mal, era casi inexistente

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
19 sep 2016
6.3

no me pensaba q iva a ser tan malo pero serían las sabanas o la habitación que me picaron chinches de la cama, fue horrible... y una de las chicas de mi habitación se encontro una cucaracha y la mató jejeje, lo que me gusto fue la ubicación, la cocina esta bien, un chico de recepción fue muy amable, no se su nombre. la cama para dormir bien, pero me picaron por todo el cuerpo es lo malo, vamos que tienen poca limpieza...

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
18 sep 2016
9.4

Thank you for an amzing stay, I would defenitely go back! We were so excited by the rootop brakfast in the morning!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 sep 2016
9.1

Die Dachterrasse war spitze, das Personal sehr nett. Die Küche ist groß, sehr gut ausgestattet und sauber! Das Frühstück liegt im Hostelstandard (Pluspunkt frische Früchte zum Frühstück!) Einziger Negativ-Punkt die Ausstattung der Zimmer, das Hochbett machte bis zuletzt einen sehr wackeligen Eindruck...

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
12 sep 2016
9.4

Das Hostel liegt an einer sehr guten Lage. Es ist jetzt nicht das schönste und die Betten sind nicht die bequemsten. aber für den Preis auf jedenfall sehr gut. Würde wieder dorthin wenn ich zurück nach Cadiz gehe.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinna Group, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 sep 2016
10.0

very nice hostel with a great atmosphere, cool people and a wonderful rooftop terrace, but our room was very hot because there was no air conditioning.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
5 sep 2016
7.4

Great location. Friendly staff. Excellent terrace to chill on. Rooms incredibly small, with the squeekiest bunks I've ever heard. The other guy in my room kept me up all night due to his constant turning in his sleep and the loudness of the bed. And hot! With one rickety ceiling fan. Shower situation was awkward.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
4 sep 2016
10.0

Genial! Staff súper agradable, buena situación y desayuno incluido =)

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
1 sep 2016
8.9

More bathrooms would be cool!

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
31 aug 2016
5.7

No lo recomendaría ni volvería. El personal fue poco agradable/hospitalario. La limpieza relativa, las sábanas no muy limpias...o viejas igual...había un olor en el hostel que no me agradó. las literas muy pegadas,poco espacio entre la de arriba y la de abajo y me agobié un poco al estar en la de abajo...porque ya te la dan asignada y no eliges como en otros sitios,,aunque no sé si lo pides podrás cambiarlo...no pregunté. Los baños muy cutres,el desayuno muy básico. Es mejorable aunq es gratis

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.