Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Summer Cadiz

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.9
Utmärkt 412 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.5
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 8.5
BOKA NU
8.9
Utmärkt 412 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.9
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 9.5
  • Personal 9.2
  • Atmosfär 8.8
  • Renlighet 8.4
  • Utrustning 8.5
Summer Cadiz Located at Calle hospital de mujeres 35 y 37, , Cadiz.
Summer Cadiz
Spain
Cadiz 11001 Calle hospital de mujeres 35 y 37
89% 412
36.5322605 -6.3015496
Summer Cadiz
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
21 aug 2016
10.0

Cumplió exactamente todas mis expectativas: limpieza, ubicacion en el centro histórico, buen ambiente y personal muy amable y amigable. Mención especial a la terraza situada en la azotea...un lugar muy acogedor donde pasar un buen rato tomando algo y hablando. ...volveré!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
11 aug 2016
8.3

Prima hostel! Vriendelijke mensen, schoon. Prima bedden, kluisjes aanwezig. Locatie is erg fijn, dicht bij het 'kleine' strand, midden in het centrum.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 aug 2016
8.6

alles super, würden auf jeden Fall wiederkommen

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
5 aug 2016
10.0

Hemos estado muy bien, intentaremos volver el proximo trofeo de Balonmano-Playa. gracias.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • eszro
  • Ungern, Kvinna Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 aug 2016
9.4

It was a last minute booking, but everything was great finally. The staff was super and the atmosphere of the place, too. We could leave our luggage in lockers after check out. The rooftop breakfast was cool. :)

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
31 jul 2016
10.0

Buen recibimiento, mucha ayuda turística, gran hostal

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 jul 2016
8.9

Good stay. Great building and comfortable beds. Very good hospital and the location is great. Close to everything and good wifi. The toilets say women only on the door but the staff told me they were unisex. Good hostel. A woman guest got very upset when I used the shower and shouted that it was the women's shower. Why not just take the sign down?

    • 4.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
27 jul 2016
8.3

Fine hostel. Is pretty hot in the dorms though without AC. Staff is very nice and helpful

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
27 jul 2016
9.7

The staff was very friendly, rooms were clean, could not have asked for a better place! WiFi was great, no AC, but leaving the doors open to the balcony seemed to work just fine. Close to everything we wanted to visit.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
26 jul 2016
9.7

Hostel donde las relaciones entre clientes y personal voluntario excelente, servicio de desayuno genial, una terraza estupenda, y el trato del personal trabajador muy bueno, lo recomiendo 100%.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.