X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Sumbiling Eco Village

Kg Sumbiling Lama, Jalan Batang Duri, Temburong, Brunei Darussalam, Borneo, Bandar Seri Begawan, Brunei

inga betyg

 • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Boendeinformation:

Översatt av Google
Sumbiling Eco Village är en naturstuga som ligger i det inre av Temburong distriktet, hem till några av de bäst bevarade regnskogarna i Borneo. På grund av vårt läge, vi är inom räckhåll för den populära Ulu Temburong nationalpark samt andra välbevarade regnskogsområden, men ändå bara 5 min promenad till huvudvägen, 25 minuter med bil från Bangar (Temburong största staden), och omkring 2 timmar med båt och bil från Brunei International Airport.

En rustik vistelse väntar dig, som vår lodge är omgiven av skuggande träd och nya tillväxtskogar, och ligger på stranden av en uppströms sträcka av Temburong floden, med steniga forsar, och klart vatten, beroende på nederbörden. Vi gör vårt bästa för att hålla strukturer till ett minimum, med hyddor byggda av bambu och återanvändas och nytt trä är huvudtemat. På en typisk dag, fördriva eftermiddagarna på mysiga hängmattor under skuggande träd bredvid floden, och tar tid att avsluta den spännande romanen du har aldrig riktigt lyckats avsluta. När värmen blir för dig, kylvattnet från floden väntar, men om bara en svalkande dopp inte gör det, prova en nedströms flyta i en gummislang, eller prova på en traditionell bambuflotte. Sedan när solen går ner, lyssna på symfonin i natten, med ljudet av insekter, grodor och andra vilda djur aldrig för långt bort. Detta är platsen att vila, koppla av och ha lite enkla utomhus kul, speciellt om du har burits ut på vägen under de senaste veckorna eller månaderna.

För dem som vill ha mer och vars budget tillåter, genomför vi också frivilliga utflykter, till exempel en kväll rundvandring, eller en dagstur antingen till Ulu Temburong nationalpark eller Rainforest Discovery trek i närliggande regnskogen, en hands-on se, lukta , smaka och känna utbildnings trek för dem som är intresserade av de många fördelarna med regnskog till oss.

Trots back-to-basics strategi och vår närhet till regnskogen, vi ger en någorlunda bekväm vistelse, med sängkläder på både rum och tält, korrekt bebyggda badrum, med sittande toaletter och även väggar utomhus duschar. Fläktar finns i rummen och i lobbyn. De badrum, rum och stora salen lyser upp på natten, och det finns ingen tidig lights out politik. Eluttag för att ladda elektronik finns på begäran. Vi har en liten resurs hörn, med kartor, broschyrer och böcker om olika intressen.

Pris inkluderar:
Transport från Bangar Jetty i Temburong distriktet och även inkludera helpension måltider

Villkor:
Vi tar endast emot betalningsbalansen i kontanter i antingen Brunei dollar eller Singapore dollar (utom S $ 1 mynt och smutsiga eller trasiga sedlar, oavsett hur liten tår).

Ditt paket inkluderar frukost och middag men utesluter Lunch som kan bokas i förväg på B $ 8/pax/meal

Däremot kan vi erbjuda enkla måltider, som består en skål och kokt ris (en frukost, en lunch och en middag per bokad natt) mot en extra B $ 20/person. Vänligen maila oss på sales@borneoguide.com för måltider paketet (B / L / D).

Det finns för närvarande inga markerade skogsstigar, så vi tillåter inte fritid går utom runt delar av det omgivande byn område.

Eftersom vi är omgivna av skog och en flod, vänligen informera personalen om du planerar att antingen gå in i floden eller ta en promenad utanför våra lokaler så att de kan vara medveten om din vistelseort.

Sök tillgänglighet


Utrustning

 • Övervakning dygnet runt
 • Adaptrar
 • Cykelparkering
 • Frukost ingår ej
 • Takfläkt
 • Gemensamt rum
 • Gratis parkering
 • Lakan ingår
 • Kassaskåp
 • Bagageförvaring
 • Utomhusterrass
 • Parkering


Hostel Awards

 • 2013 Hoscar Vinnare
 • 1:a
 • Land Brunei
 • 2013 1:a Land Brunei


Policy

 • Barnvänligt


Policy för avbeställning

Denna fastighet har en 1 policyregel med dag för avbokning.
Underlåtenhet att avboka inom denna tid kommer att resultera i en avbokningsavgift motsvarande den första natten av din vistelse.
Sumbiling Eco Village Located at Kg Sumbiling Lama, Jalan Batang Duri, Temburong, Brunei Darussalam, Borneo, Bandar Seri Begawan.
Sumbiling Eco Village
Brunei
Bandar Seri Begawan BE1718 Kg Sumbiling Lama, Jalan Batang Duri,, Temburong, Brunei Darussalam, Borneo
0% 8
4.5865205 115.1186943
Sumbiling Eco Village
    Rum lediga     Grundläggande Twin Privat Delat Badrum     Standard Twin Privat Delat Badrum