X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Sumbiling Eco Village

Kg Sumbiling Lama, Jalan Batang Duri, Temburong, Brunei Darussalam, Borneo, Bandar Seri Begawan, Brunei

inga betyg

 • Endast fastigheter med recensioner på de senaste 12 månaderna får ett betyg.

Boendeinformation:

Översatt av Google
Sumbiling Eco Village är en natur lodge som ligger i det inre av Temburong distriktet, hem till några av de bäst bevarade regnskogarna i Borneo. Tack vare vårt läge, vi är inom räckhåll för den populära Ulu Temburong nationalpark samt andra välbevarade regnskogsområden, men ändå bara 5 min promenad till huvudvägen, 25 minuters bilfärd från Bangar (Temburong största staden), och omkring 2 timmar med båt och bil från Brunei internationella flygplats.

En rustik vistelse väntar dig, som vår lodge är omgiven av skuggande träd och nya skogar, och ligger precis vid stranden av en uppströms sträcka av Temburong floden, med steniga forsar, och klart vatten beroende på nederbörden. Vi gör vårt bästa för att hålla strukturer till ett minimum, med hyddor byggda av bambu samt återanvändas och nytt trä är huvudtemat. På en typisk dag, fördriva eftermiddagen på mysiga hängmattor under skuggande träd bredvid floden, och ta tid att avsluta det spännande roman du har aldrig riktigt lyckats avsluta. När värmen kommer till er, kylvattnet från floden väntar, men om en ren svalt dopp inte gör det, prova en nedströms flyta i en gummislang, eller prova på ett traditionellt bambuflotte. Sen när solen går ner, lyssna på symfonin i natten, med ljudet av insekter, grodor och andra vilda djur aldrig för långt bort. Detta är platsen att vila, koppla av och ha lite enkla utomhus kul, speciellt om du har burits ut på vägen för de senaste veckorna eller månaderna.

För dem som vill ha mer och vars budgetar tillstånd, genomför vi också frivilliga utflykter, till exempel en natt rundvandring, eller en dagstur antingen till Ulu Temburong nationalpark eller Rainforest Discovery trek i närliggande regnskogen, en praktisk se, lukta , smaka och känna pedagogisk trek för dem som är intresserade av de många fördelarna med regnskog till oss.

Trots back-to-basics strategi och vår närhet till regnskogen, vi ger en någorlunda bekväm vistelse, med sängkläder på både rum och tält, korrekt bebyggda badrum, med sitt toaletter och även väggar utomhus duschar. Fläktar finns i rummen samt i stora salen. Badrummen, rum och stora salen är upplysta upp på natten, och det finns ingen tidig lights out policy. Eluttag för att ladda elektronik finns på begäran. Vi har en liten resurs hörn, med kartor, broschyrer och böcker om olika intressen.

Pris inkluderar:
Transport från Bangar Jetty i Temburong District och även innehålla fullständiga ombord måltider

Villkor:
Vi tar endast emot betalningsbalans i kontanter i antingen Brunei dollar eller Singapore dollar (utom för S $ 1 mynt och smutsiga eller trasiga sedlar, oavsett hur liten tår).

Ditt paket inkluderar frukost och middag men utesluter Lunch som kan bokas i förväg på B $ 8 / pers / måltid

Däremot kan vi erbjuda enkla måltider, består en maträtt och kokt ris (en frukost, en lunch och en middag per bokad natt) mot en extra B $ 20 / person. Vänligen kontakta oss för måltider paket (B / L / D).

Det finns för närvarande inga markerade skogsstigar, så vi tillåter inte fritid går utom runt delar av omgivande byn området.

Eftersom vi är omgivna av skog och en flod, vänligen informera personalen om du planerar att antingen gå in i floden eller ta en promenad utanför våra lokaler så att de kan vara medveten om din vistelseort.

Sök tillgänglighet


Utrustning

 • Övervakning dygnet runt
 • Adaptrar
 • Cykelparkering
 • Frukost ingår ej
 • Takfläkt
 • Gemensamt rum
 • Gratis parkering
 • Lakan ingår
 • Kassaskåp
 • Bagageförvaring
 • Utomhusterrass
 • Parkering


Hostel Awards

 • 2013 Hoscar Vinnare
 • 1:a
 • Land Brunei
 • 2013 1:a Land Brunei


Policy

 • Barnvänligt


Policy för avbeställning

Denna fastighet har en 1 policyregel med dag för avbokning.
Underlåtenhet att avboka inom denna tid kommer att resultera i en avbokningsavgift motsvarande den första natten av din vistelse.
Sumbiling Eco Village Located at Kg Sumbiling Lama, Jalan Batang Duri, Temburong, Brunei Darussalam, Borneo, Bandar Seri Begawan.
Sumbiling Eco Village
Brunei
Bandar Seri Begawan BE1718 Kg Sumbiling Lama, Jalan Batang Duri,, Temburong, Brunei Darussalam, Borneo
0% 8
4.5865205 115.1186943
Sumbiling Eco Village
    Rum lediga     Grundläggande Twin Privat Delat Badrum     Standard Twin Privat Delat Badrum