X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Stolas Hostel

Av 14, Calle 35, San Jose, Costa Rica

karta & vägbeskrivning


77%Betyg

  • 80%Värde för pengarna
  • 80%Säkerhet
  • 80%Plats
  • 90%Personal
  • 70%Atmosfär
  • 70%Renlighet
  • 70%Utrustning

Översatt av Google Med skatt och bil:
200 meter norr från 'La Sede Lechera'

Från Arenas San Pedro fyra kvarter söder (gå förbi en bro) och sväng höger, sedan rakt fram tre block, hörn hus i högra handen på gatan.

Från Veritas University tre hundra meter öster, avsluta sedan till höger (norr) och avancera två hundra meter, kommer du att se ett hörn hus framför dig, det är vandrarhemmet.


Med buss:

Avsluta flygplatsen och få till busshållplatsen som ligger på huvudgatan. Väl där, ta en buss (TUASA och kombi är de två bussbolag som du bör leta efter) till San José, bör det kosta runt 1,00 US $.
När du når busstationen framför en park och en kyrka (Parque de la Merced) i San Jose, bör du gå av och kan antingen:

a) Få en taxi till vandrarhemmet, vilket bör kosta mellan 4,00 US $ och US $ 6,00. Vi rekommenderar att du behåller vandrarhemmets adresser hands ifall föraren inte vet var det är.

b) Börja gå East i 2nd Avenue tills du når Caja Costarricense del Seguro Social byggnad (ungefär en kilometer promenad) i den högra handen av gatan. Väl där bör du leta efter de bussar som huvud till Zapote. Be för de Zapote bussar som stannar i närheten av Veritas University och ta dem. Se till att tala om för föraren att du vill gå av vid Veritas. Väl där, bör du gå tre hundra meter öster, sedan utgång till vänster (norr) och avancera två hundra meter, kommer du att se ett hörn hus framför dig, det är vandrarhemmet.