Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Amsterdam Zeeburg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
8.5
Utmärkt 3390 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.2
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 7.2
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 8.6
BOKA NU
8.5
Utmärkt 3390 Recensioner
  • Värde för pengarna 8.2
  • Säkerhet 9.3
  • Plats 7.2
  • Personal 8.8
  • Atmosfär 8.2
  • Renlighet 9.2
  • Utrustning 8.6

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
12 aug 2017
10.0

Un lugar muy agradable, muy buen trato de los empleados, te facilitan toda la información que necesites, muy limpio , ambiente de todas las edades y muy bien comunicado, paseando un poco se llega al Flevopark que es un lugar precioso con un bar en el lago di de tomar unas copas por la tarde super tranquilo, el bus 22 te lleva directamente desde Amsterdam Central y el tranvía 14 te comunica con casi toda Amsterdam cambiado con el 10 .

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
12 aug 2017
7.7

This is a nice hostel, however it has more of a hotel vibe than a hostel vibe and the hostel is a bit overpriced. On a positive note the restaurant and bar are a nice touch within the hostel!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • amandamoraesc9197
  • Brasilien, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 aug 2017
9.7

It was a good experience and I liked so much Stayokay hostel.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
10 aug 2017
8.6

Bagni privati ma lavandino affianco ai letti, decisamente scomodo. Necessario prendere i mezzi per arrivare in centro e in stazione (20 min). Ottimi servizi: possibilità di bike sharing; armadietti comodissimi; organizzazione letti ottima.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Argentina, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 aug 2017
9.1

Los recepciones fueron muy amables, me ayudaron en todo que necesite y me hablaron en español. Los servicios no los utilice mucho pero a pesar que era un poco caro el desayuno y el bar estaban muy buenos. Esta super limpio y es súper seguro, hay llave tanto en las habitaciones como en la puerta. El wifi llega perfecto a todos lados, incluso a la calle. Lo recomiendo aunque realmente es lejos del centro, si no estás dispuesto a alquilar una bici no lo recomiendo.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • esjorge13790
  • Mexiko, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 aug 2017
10.0

Un muy buen lugar para hospedarte y no solo eso, también para hacer buenos amigos. El lugar está sumamente increíble y muy cómodo, los servicios son de primera y personal maravilloso. Además de que queda a 2 min caminando de la línea que te lleva al centro. Súper recomendable!!!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
9 aug 2017
8.9

Except the quiet lang distance to city center, everything was perfect. The price convinced me of the distance! The crew was so helpful and respectful. The place was so clean and perfectly fine!

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • catagal1230
  • Chile, Mixad grupp, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 aug 2017
8.6

Muy buen hostel. Limpio y los servicios que ofrecen de calidad. La distancia con El Centro el precisa para arrendar bicicletas ahí y conocer mejor la cuidad. 100% recomendable

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Bulgarien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
8 aug 2017
8.3

The hostel is really nice and the team running it are professional young people who are really polite and people oriented. Location is good and transportation is only with one line to city center and train station. One thing that I was missing was a kitchen but obviously the policy is to sell food from the restaurant. If you wanna use the lockers you have the possibility to buy a lock over there or bring your own.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
8 aug 2017
9.7

Hostel was clean. Bathrooms were nicely renovated. Bed was comfy. Hand soap available to wash hands would be a great addition to rooms.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.