X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till Stanpoli Hotel

Küçükayasofya mah. Yeğen sok. No:5 Sultanahmet, Istanbul, Turkiet

karta & vägbeskrivning


90%Betyg

  • 94%Värde för pengarna
  • 89%Säkerhet
  • 94%Plats
  • 94%Personal
  • 83%Atmosfär
  • 89%Renlighet
  • 86%Utrustning

Översatt av Google Med flyg - Vi har en 24 timmars privat eller SHUTTLE Upphämtning på flygplatsen.
PRIVAT SERVICE: Vi kan plocka upp dig genom att skicka ett privat transfer från flygplatsen Ataturk (Main Airport på den europeiska sidan) för 30 € eller från flygplatsen Sabiha Gocken flygplats (på den asiatiska sidan) för 70 € vid gång du väljer. Denna kostnad per bokning OCH ÄR FÖR MELLAN 1 till 4 personer i din bokning totalt.
Vi behöver veta din kamp detaljer, om du ber om privat transfer. Dessutom anges om du anländer till Ataturk flygplats eller Sabiha Gocken flygplatsen och om du vill använda den privata upphämtning eller SHUTTLE plocka upp. Vänligen maila oss denna information minst 24 timmar innan du kommer att anlända.


På flygplatsen Ataturk, vänligen sammanträda på turism Information skrivbord.
Vänligen gå inte med vem som helst om de inte har en skylt med ditt namn på det (en del människor kan säga att de är från flygplatstransfer service-inte tror dem, detta är ett trick!)
Alternativt från Ataturks flygplats, ta flygbussen transport (Havas buss) eller spårvägs-tunnelbana till Aksaray.
Därifrån tar en annan spårvagn till Sultanahmet. (Spårvagnen går från 06.00 på morgonen till 23.30 på natten). Följ anvisningarna nedan när du stiger av spårvagnen.


Från Sabiha Gocken flygplats, kan du också ta flygbussen till Taksim. Bussen avgår kl 05:00 och 06:00 samt även varje halvtimme mellan 18,00-23,00. Från 23,00 till 1,00 kan det finnas en extra service varje halvtimme.

Från Taksim, kan du ta en taxi till vår egendom eller ta tunnelbanan till Kabatas och sedan spårvagn att åka till Sultanhamet. Följ anvisningarna nedan när du stiger av spårvagnen. Besök Havas hemsida för mer information.

Med buss -vidta spårvagnen till Aksaray. Däri måste du korsa huvudvägen via gångtunnel (som är under vägen).
När du avslutar tunnelbanan, kommer du att se en annan spårvagn linje motsatt dig, heter Yusuf Pasa. Ta spårvagnen till Sultanahmet.
Se till att du är på väg i rätt riktning! Gå av vid Sultan stopp. Gå av spårvagnen och gå neråt. Du kommer att se en turistbyrå.
De är öppna på dagtid och de kan hjälpa dig till hotellet. Om inte, gå till Hipodrom torget intill BlueMosque till slutet.
Ta första vägen till vänster. Gå ner och sedan ta första vägen till vänster och sedan gå rakt fram och när du slår förra gången till höger ser du Stanpoli Hotel tecken (till fots är bara 7 minuter). Om du har några problem, vänligen ring oss och vi kommer att komma och få dig.

Med tåg - ta spårvagnen mittemot stationen till Sultanahmet och följ sedan instruktionerna ovan.

Med båt - när du kommer till Karakoy, gå över Galatabron och ta spårvagnen till Sultanahmet.