X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till Stanpoli Hotel

Küçükayasofya mah. Yeğen sok. No:5 Sultanahmet, Istanbul, Turkiet

karta & vägbeskrivning


93%Betyg

  • 93%Värde för pengarna
  • 97%Säkerhet
  • 100%Plats
  • 93%Personal
  • 87%Atmosfär
  • 93%Renlighet
  • 87%Utrustning

Översatt av Google Med flyg - Vi har en 24 timmars privat eller SHUTTLE Upphämtning på flygplatsen.
Privata tjänstenäringar: Vi kan plocka upp dig genom att skicka ett privat transfer från flygplatsen Ataturk (Main flygplats på den europeiska sidan) för 30 € eller från Sabiha Gocken flygplats (på den asiatiska sidan) för 70 € på när du vill. Denna kostnad per bokning OCH ÄR FÖR MELLAN 1 till 4 personer i din bokning totalt.
Vi behöver veta din kamp detaljer, om du ber om privat transfer. Ange även om du anländer till Ataturk flygplats eller Sabiha Gocken flygplatsen och om du vill använda den privata upphämtning eller bollen plocka upp. Vänligen maila oss den här informationen minst 24 timmar innan du kommer att anlända.


På Ataturk flygplats, vänligen träffas på turism Information Desk.
Vänligen gå inte med någon om de inte har en skylt med ditt namn på det (vissa människor kan säga att de är från flygplatsen transfer-inte tror dem, är detta ett trick!)
Alternativt från Ataturk flygplats, ta buss flygbuss (Havas buss) eller spårvägar-tunnelbana till Aksaray.
Därifrån ta en annan spårvagn till Sultanahmet. (Spårvagnen går från 06.00 på morgonen till 23.30 på natten). Följ anvisningarna nedan när du stiger av spårvagnen.


Från Sabiha Gocken flygplatsen, kan du också ta buss till Taksim. Bussen avgår kl 05.00 och 06.00 och även varje halvtimme mellan 18.00-23.00. Från 23,00 till 1,00 kan det finnas ytterligare tjänster varje halvtimme.

Från Taksim, kan du ta en taxi till vår egendom eller ta tunnelbanan till Kabatas och sedan spårvagn att åka till Sultanhamet. Följ anvisningarna nedan när du stiger av spårvagnen. Besök Havas hemsida för mer information.

Med buss-ta spårvagnen till Aksaray. Därifrån måste du korsa huvudvägen via gångtunnel (som är under vägen).
När du avslutar tunnelbanan, kommer du att se en annan spårvagn linje mittemot dig, som heter Yusuf Pasa. Ta spårvagnen till Sultanahmet.
Se till att du går i rätt riktning! Stig av vid Sultanahmet hållplatsen. Gå av spårvagnen och gå neråt. Du kommer att se en turistbyrå.
De är öppna på dagtid och de kan hjälpa dig till hotellet. Om inte, gå till Hipodrom torget bredvid BlueMosque till slutet.
Ta första vägen till vänster. Gå ner och ta sedan första vägen till vänster och sedan gå rakt fram och när du slår förra gången till höger ser du Stanpoli Hotel sign (till fots är bara 7 minuter). Om du har några problem, vänligen ring oss och vi kommer och hämtar dig.

Med tåg - ta spårvagnen mittemot stationen till Sultanahmet och följ sedan instruktionerna ovan.

Med båt - när du anländer till Karakoy, gå över Galatabron och ta spårvagnen till Sultanahmet.