X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

30 000 boenden i 180 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till St Christopher's Shepherds Bush

Belushis Bar, 13-15 Shepherds Bush Green., London, England

karta & vägbeskrivning


82%Betyg

  • 82%Värde för pengarna
  • 83%Säkerhet
  • 89%Plats
  • 86%Personal
  • 79%Atmosfär
  • 77%Renlighet
  • 75%Utrustning

Översatt av Google Vandrarhemmet ligger tvärs över gatan från Shepherds Bush station på Central Line.

Från Heathrow flygplats:
Ta tunnelbanan till Hammersmith, byta till Hammersmith och staden linje, gå en hållplats till Shepherds Bush Market. Lämna stationen och sväng vänster och gå 800metres till oss i rondellen. Du kan också bussen till Shepherds Bush Green från Hammersmith och lämnar en 50 meters promenad till St Christophers Inn och Belushi s Bar.

Från Victoria Station:
(Inklusive busstationen) Fånga Victoria Line till Oxford Circus, ändra på Central Line till Shepherds Bush. Vi ligger mittemot stationen på vänster sida. Alternativt, hoppa på buss 46 rätt till vår dörr.

Från Gatwick flygplats:
Ta tunnelbaneservice tåget till Clapham Junction. Härifrån fånga landvägen tåget direkt till Shepherds Bush. Vi ligger mittemot stationen på vänster sida.

Från Stansted flygplats:
Ta tåget till London Liverpool Street, sedan hoppa på den centrala linjen till Shepherds Bush. Vi ligger mittemot stationen på vänster sida.

Från Waterloo Station:
Ta Jubilee Line till Bond Street och ändra på Central Line till Shepherds Bush. Vi ligger mittemot stationen på vänster sida.

Från Luton Airport:
Ta Thameslink tåg från Luton Station direkt till kung Cross. Ändra här till den norra linjen till Tottenham Court Road och sedan ändra i väster bundna Central Line till Shepherds Bush. Vi ligger mittemot stationen på vänster sida.