X

Här hittar du världens bästa vandrarhem

33 000 boenden i 170 länder Över 3,5 miljoner omdömen från gäster 21 miljoner bokningar

Vägbeskrivning till St Christopher's Shepherds Bush

Belushis Bar, 13-15 Shepherds Bush Green., London, England

karta & vägbeskrivning


78%Betyg

  • 76%Värde för pengarna
  • 80%Säkerhet
  • 85%Plats
  • 83%Personal
  • 80%Atmosfär
  • 70%Renlighet
  • 70%Utrustning

Översatt av Google Vandrarhemmet ligger tvärs över gatan från Shepherds Bush station på Central Line.

Från Heathrow flygplats:
Ta tunnelbanan till Hammersmith, ändra till Hammersmith och Citybanan, gå ett stopp för Shepherds Bush Market. Avsluta stationen och sväng vänster och gå 800metres till oss i rondellen. Du kan också buss till Shepherds Bush Green från Hammersmith, som lämnar en 50 meters promenad till St Christophers Inn och Belushi s Bar.

Från Victoria Station:
(Inklusive busstationen) Fånga Victoria Line till Oxford Circus, ändra på Central Line till Shepherds Bush. Vi ligger mittemot stationen på vänster sida. Alternativt hoppa på bussen 46 rätt till vår dörr.

Från Gatwick flygplats:
Ta overground tåget till Clapham Junction. Härifrån fånga land tåget direkt till Shepherds Bush. Vi ligger mittemot stationen på vänster sida.

Från Stansted Airport:
Ta tåget till London Liverpool Street, sedan hoppa på den centrala linjen till Shepherds Bush. Vi ligger mittemot stationen på vänster sida.

Från Waterloo Station:
Ta Jubilee Line till Bond Street och ändra på Central Line till Shepherds Bush. Vi ligger mittemot stationen på vänster sida.

Från Luton Airport:
Ta Thameslink tåg från Luton Station direkt till King Cross. Ändra hit till norra linjen till Tottenham Court Road och sedan ändra till väster bundna Central Line till Shepherds Bush. Vi ligger mittemot stationen på vänster sida.