X
OBS: 9 eller fler gäster kvalificeras som en gruppbokning, ändra antalet gäster för att återgå till normal sökning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vägbeskrivning till St Christopher's Camden

48-50 Camden High Street, Camden NW1, London, England

karta & vägbeskrivning


82%Betyg

  • 79%Värde för pengarna
  • 85%Säkerhet
  • 91%Plats
  • 85%Personal
  • 81%Atmosfär
  • 77%Renlighet
  • 77%Utrustning

Översatt av Google Från Heathrow flygplats:
Ta Piccadilly-linjen till Kings Cross. Ändra här till den norra linjen och ta det ett stopp till Camden Town. Kom ut ur stationen och gå vänster ner Camden High Street förbi McDonalds och Burger King. Vi är 200 meter ner på vänster sida.

Från Victoria Station:
Fånga Victoria linjen till Kings Cross. Byt härtill den norra linjen och gå för ett stopp till Camden Town. Kom ut ur stationen och gå vänster ner Camden High Street förbi McDonalds och Burger King. Vi är 200 meter ner på vänster sida.

Från Gatwick eller Luton:
Ta Thameslink tåget till Kings Cross och härifrån ta tunnelbanan för ett stopp på den norra linjen till Camden town. Kom ut ur stationen och gå vänster ner Camden High Street förbi McDonalds och Burger King. Vi är 200 meter ner på vänster sida.

Från Stansted flygplats:
Ta tåget till Liverpool Street. Härifrån tar tunnelbanan till Kings Cross. Ändra här till den norra linjen och gå ett stopp till Camden town. Kom ut ur stationen och gå vänster ner Camden High Street förbi McDonalds och Burger King. Vi är 200 meter ner på vänster sida.

Från Waterloo Station:
Ta den norra linjen till Camden town. Kom ut ur stationen och gå vänster ner Camden High Street förbi McDonalds och Burger King. Vi är 200 meter ner på vänster sida.