Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Soggiorno Pitti

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
karta
Recensioner
7.3
Mycket bra 1,313 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.3
  • Säkerhet 7.4
  • Plats 9.2
  • Personal 8.0
  • Atmosfär 6.5
  • Renlighet 7.0
  • Utrustning 5.8
BOKA NU
7.3
Mycket bra 1,313 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.3
  • Säkerhet 7.4
  • Plats 9.2
  • Personal 8.0
  • Atmosfär 6.5
  • Renlighet 7.0
  • Utrustning 5.8
Soggiorno Pitti Located at Piazza Pitti, 8, , Florence.
Soggiorno Pitti
Italy
Florence 50123 Piazza Pitti, 8
73% 1313
43.7654640 11.2489060
Soggiorno Pitti
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Frankrike, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
29 okt 2016
4.9

Certe l'hôtel est proche du centre ville et l'emplacement est vraiment agréable. En revanche, nous avons eu que des désagréments que ce soit avec La propreté dès salles de bains communes, du bruit (pas d'insonorisation, les voisins étaient très bruyant à 5h du matin comme à 2h et pour finir les lits simple ressemblaient à ceux de l'armée, aucun confort...

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
21 okt 2016
8.9

Camera bella, comoda e spaziosa. L'unica pecca erano le finestre vecchie che facevano entrare gli spifferi, perciò faceva freddino. Inoltre metterci qualche appendino sarebbe utile. Personale disponibilissimo e ambiente pittoresco (bellissimo l'ascensore d'epoca).

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
16 okt 2016
9.4

Mi estadía resultó muy buena. El Hotel cumple con todo lo prometido: es muy limpio y está muy bien ubicado, frente al Palazzo Pitti y a pocos metros del Ponte Vecchio. Se puede acceder a todos los principales puntos turísticos caminando. La conexión de internet funcionó siempre y muy bien. El hotel se encuentra en un típica residencia fiorentina, con ascensor. No incluye toallas, hay que pagarlas aparte, ni desayuno.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Rumänien, Kvinde, 41+
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
11 okt 2016
9.4

It was OK.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Indien, Kvinna Group, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
4 okt 2016
4.9

It was my first experience staying in a hostel and I would never stay in one again . The beds had bedbugs and the water in the toilets smelt like sewage

    • 4.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
27 sep 2016
9.1

On the other side of the river. Approximately 15 minutes walk away from the Duomo. Lovely establishment with an old-fashioned elevator. Bathroom and the dorm are very clean. Great value for money.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Spanien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
24 sep 2016
7.4

En el lado negativo diré que no limpiaban el suelo de la habitación. No cambiaban las sábanas y el baño de mi planta estaba para darle un retoque. Tenía cortinas de ducha viejas y la bañera estaba muy mal. El otro baño, el del piso inferior estaba perfecto. La ubicación perfecta. Y el personal de lo más amable y encantador. Atendieron todas mis solicitudes con una sonrisa.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
22 sep 2016
7.7

Das Hostel liegt direkt gegenüber dem Palazzo Pitti, nahe Ponte Vecchio und ist damit ideal für Menschen, die nur 1-2 Tage Zeit haben. Um sich bei einem längeren Aufenthalt wirklich wohl zu fühlen, fehlen Gemeinschaftsflächen. Die Mitarbeiter waren nett, aber zum Teil noch nicht einmal zu den ohnehin schon eingeschränkten Zeiten ansprechbar. Die Badewanne, die auch als Dusche genutzt werden musste, war ein Alptraum, Badelatschen nicht vergessen!!! Wer gerne anonym reist, ist hier richtig.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
19 sep 2016
8.3

Clean, fantastic location, helpful staff who let us leave our bags after we checked out for the day. Would definitely recommend this place.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Belgien, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
16 sep 2016
4.9

De locatie was goed, dicht bij alles dat we wilden bezichtigen. Dit was dan ook onze hoofdreden dat we voor deze hebben gekozen. De badkamer moest je met veel te veel delen, we moesten staan aanschuiven om naar toilet te kunnen gaan. Het was ook vrij vuil, het bad was duidelijk aan vernieuwing toe. De voordeur was volgens een systeem dat het automatich open ging en ook sloot, dit werkte niet zo heel goed want je kon de deur makkelijk open duwen.veel lawaai van de lift+andere gasten+personeel

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för att få de bästa boendeerbjudandena och för att få nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.