Hostelworld.com

Sofia Hostel

Priser
karta
Recensioner
4.7
Betyg 378 Recensioner
  • Värde för pengarna 4.7
  • Säkerhet 4.8
  • Plats 6.4
  • Personal 4.2
  • Atmosfär 4.3
  • Renlighet 4.6
  • Utrustning 4.0
BOKA NU
4.7
Betyg 378 Recensioner
  • Värde för pengarna 4.7
  • Säkerhet 4.8
  • Plats 6.4
  • Personal 4.2
  • Atmosfär 4.3
  • Renlighet 4.6
  • Utrustning 4.0
Sofia Hostel Located at Viale Abruzzi, 70, , Milan.
Sofia Hostel
Italy
Milan Lombardy 20131 Viale Abruzzi, 70
47% 378
45.4829425 9.2172932
Sofia Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Italien, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 maj 2016
10.0

Ottima si sta benissimo

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Par, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
22 maj 2016
7.4

La camera era abbastanza pulita, solo le finestre erano sporche. C'erano alcune cose rotte come la cornetta della doccia e l'anta dell'armadio. Inoltre gli infissi erano vecchi e malconci. Lo staff è ok, la posizione è buona, vicino alla stazione centrale.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
16 maj 2016
4.0

Since the moment I arrived, i was treat like nothing. No hostel Tour; the staff wasn't into help; The bedroom was with pee smell, the TV was there (without cables to turn on), the bathroom was dirty. And for help to not return, The price was not what were described on here! he charge more 6€ saying that is the price of the sheets that were not included -.-. I RECCOMEND to go to another Hostel for a few more Euros!

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
14 maj 2016
2.0

밀라노에 일찍 도착해서 짐을 맡기려고 했는데 짐 맡기는 공간이 없어 알아서 하라구 했구요, 열린 문 사이로 방 안을 봤는데 너무 빽빽해서 수용소 같았습니다. 그래도 저렴하니까 그렇겠지 하고 체크인하려고 기다리고 있었는데 갑자기 취소 됐다면서 나가라고 했습니다. 아까 도착했을 때 제 이름을 확인했었는데 사람이 바뀌면서 인수인계가 안된 것 같았습니다. 예약료만 떼였네요.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
10 maj 2016
5.4

El personal no fue amable, no me permitieron chequear dentro del hostel el estado de la reserva porque era una reserva realizada por está app. También fueron bastante complicados para permitirme dejar la mochila un par de horas.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 maj 2016
2.6

Leider musste mehr zahlen, als auf der Seite stand. Die Anzahlung 20%, die ich online gemacht hatte, wurde nicht berücksichtigt! Wurde gesagt, dass ich dieses Geld an "Hostelworld" gezahlt hatte und verlangt volle Summe zu zahlen. Ich vermute, dass diese Differenz einfach in die Tasche vom Arbeiter gesteckt wurde. Außerdem ist das Zimmer war total dreckig! Lieber mehr zahlen und in anderem Hostel (Hotel) übernachten.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Pakistan, Kvinna Group, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
6 maj 2016
2.6

Extremely rude staff. We booked 2 rooms for 6 people. However they gave us one room for 6 people in same price. Charged 3 euros per night for linen and towels and did not provide towels. Total waste of money. Not recommended at all.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
30 apr 2016
4.9

Ok for a one night stay

    • 4.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
27 apr 2016
2.6

Staff was not nice. I didn't have great time there. You should find another hostel

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
23 apr 2016
2.0

Really bad behavior of the staff. Not supporting and above all trying to bluff with the customers by telling them wrong information.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 2.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.