Hostelworld.com

Sofia Hostel

Priser
karta
Recensioner
4.8
Betyg 395 Recensioner
  • Värde för pengarna 4.7
  • Säkerhet 5.0
  • Plats 6.5
  • Personal 4.4
  • Atmosfär 4.4
  • Renlighet 4.7
  • Utrustning 4.1
BOKA NU
4.8
Betyg 395 Recensioner
  • Värde för pengarna 4.7
  • Säkerhet 5.0
  • Plats 6.5
  • Personal 4.4
  • Atmosfär 4.4
  • Renlighet 4.7
  • Utrustning 4.1
Sofia Hostel Located at Viale Abruzzi, 70, , Milan.
Sofia Hostel
Italy
Milan Lombardy 20131 Viale Abruzzi, 70
48% 395
45.4829425 9.2172932
Sofia Hostel
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
  • Anonym
  • Nya Zeeland, Man, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
23 jun 2016
5.4

Firstly we got moved to another place across town due to a "technical glitch". They then overcharged us and said we had to have linen even though we'd specified that we didn't want it when booking. Lots of building noise in room above until 9pm and toilet overflowed when flushed. Would not stay again.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Laos, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
20 jun 2016
2.9

You should take care more of custimers and improve your service

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
17 jun 2016
3.4

Hostel was niet wat we ervan verwachtten. Er was één sleutel voor een gedeelde kamer van 4, de kamers waren. Heel erg klein, geen bagagekluizen, 1 badkamer voor 32 personen, geen toiletpapier, douchedeur of slot op de badkamer. Ook geen keuken of kitchenette aanwezig, even als een bagage kamer. Daar kwam nog bij dat het personeel onvriendelijk en ongeinteresseerd was.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 4.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
14 jun 2016
5.4

Buscamos ese hostel porque era barato y bien ubicado y si, el hostel bien ubicado, pero llegamos y nos hicieron pagar de más y nos obligaron a pagar más por las sabanas. El wi fi no andaba. Y el tipo de la recepción un gil. Termino siendo nada barato.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Polen, Par, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 jun 2016
4.6

1) Harmonijkowe drzwi od łazienki były zepsute (urwane w połowie), więc trzeba się było nieźle namęczyć żeby mieć trochę prywatności w łazience; 2) Obciążono nas kosztami za zepsute drzwi od prysznica, ponieważ nie zgłosiliśmy zaraz po zakwaterowaniu, że mamy niesprawne drzwi (40 euro, chociaż pan z recepcji chciał więcej); 3) Drzwi szafy trzymały się na przybitym gwoździu; 4) Codzienne sprzątanie polegało chyba tylko na wynoszeniu śmieci, ponieważ w pokoju było pełno kłębów kurzu.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
  • Anonym
  • Brasilien, Man, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
12 jun 2016
3.4

When I arrived there I needed pay more than showed in the site and nobody say nothing to me!

    • 2.0Värde för pengarna
    • 4.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 6.0Personal
    • 4.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Polen, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 jun 2016
7.7

Biorąc pod uwagę położenie hostelu i jego cenę - miejsce warte polecenia.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 6.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Jordanien, Man, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
9 jun 2016
4.3

one of the worst hotel i have ever seen in my life worst staff ever the smell of the hotel on the entrance is extremly annoying and they will try to rob you.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 6.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 4.0Renlighet
4 jun 2016
2.3

this place is shitt only one bathroom for the whole floor + the shower was broken it was a total mess loud music all day and night from the stuff ,also i booked 6 bed room and when i reached it was already booked!!! and the put me in a 4 bed room and ask me to pay more money as it city tex. ,i don t recommend to go there ,also the location is far from center.

    • 2.0Värde för pengarna
    • 2.0Säkerhet
    • 4.0Plats
    • 2.0Utrustning
    • 2.0Personal
    • 2.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
  • Anonym
  • Italien, Kvinde, 31-40
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
2 jun 2016
9.1

La stanza e l'ostello in sè era molto pulito a mio parere. L'unica pecca era il bagno della stanza che si allagava appena qualcuna faceva la doccia, ma ci sono altri bagni fuori dalle stanze puliti e nuovi in alternativa. L'altra pecca, ovviamente non dipendeva dalla struttura, erano le ragazze nella mia stanza che facevano casino fino a tardi e rompevano perchè mi alzavo alle 6 del mattino. Per me c'è un'ottimo rapporto qualità prezzo e la posizione è invidiabile.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.