Hostelworld.com

Smart Stay Hostel Munich City

Priser
karta
Recensioner
7.6
Mycket bra 3,258 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.6
  • Säkerhet 8.2
  • Plats 8.1
  • Personal 7.8
  • Atmosfär 7.0
  • Renlighet 7.3
  • Utrustning 7.2
BOKA NU
7.6
Mycket bra 3,258 Recensioner
  • Värde för pengarna 7.6
  • Säkerhet 8.2
  • Plats 8.1
  • Personal 7.8
  • Atmosfär 7.0
  • Renlighet 7.3
  • Utrustning 7.2
Smart Stay Hostel Munich City Located at Mozartstr. 4, 80336, Munich.
Smart Stay Hostel Munich City
Germany
Munich Mozartstr. 4, 80336
76% 3258
48.1298750 11.5575290
Smart Stay Hostel Munich City
    Rum lediga

Följande kommentarer har skrivits av kunder som bokat i de senaste 12 månaderna. Recensioner och betygsättningar i rutan för bedömningar är baserade på alla tidigare feedback och är omdömen från de kunder som lämnat in dem och inte uttrycker åsikter från Hostelworld.com. På så sätt får en direkt recension om hur bra ett hostel är.
Läs våra recensionsriktlinjer

  • Visa:
  • Sortera Efter:
26 maj 2016
9.4

중앙역에서 도보로 10-15분 정도 걸리지만 어렵지 않게 찾을 수 있었습니다. 만일 바이에른 티켓이나 1일 교통권 구입하신다면 중앙역에서 1번 갈아타고 총 2정거장 걸려서 대중교통 이용해서 편히 다닐 수 있습니다. 바로 앞에 한국 식품 파는 곳도 있고, 맥도날드, 수제 햄버거 집과 은행 등등 편의시설 다 근처에 있어서 좋고 숙소도 깔끔해서 좋았습니다. 저는 6인 혼성 방에서 묶었는데 다 남자인걸로 봐서 아무래도 성별따라 방 배정해주는 것 같습니다.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
23 maj 2016
9.1

Great hostel, nice beds, great facilities, worth staying here! The WiFi on the 5th floor was pretty frustrating but it worked fine the few times I could actually connect.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
19 maj 2016
10.0

Possibly one of the best hostels I've ever stayed in. Awesome

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Nederländerna, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
19 maj 2016
9.1

Zeer nette kamers met badkamer en wc, prima gelegen nabij de metro die je alle richtingen uit brengt. Het is zelfs te lopen naar het stadscentrum, in ongeveer 10 minuten. Je kunt voor de deur betaald parkeren.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet
  • Anonym
  • Nya Zeeland, Kvinde, 25-30
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 maj 2016
6.3

Bathrooms were nice and the lockers under the beds were great. The internet was terrible and it didn't reach our room on level 1. You also need to enter the login/password every time your phone or laptop locks or logs out - If you are trying to plan your travels it will be a serious hassle.

    • 4.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 6.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
  • Anonym
  • Tyskland, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
14 maj 2016
7.1

An Sauberkeit hat es leider sehr im Zimmer gemangelt. Am ersten Tag haben wir direkt an der Rezeption Bescheid gegeben, dass in der Dusche sehr viele Haare liegen. Jedoch wurde sich nicht darum gekümmert. Das Wasser ist auch überhaupt nicht abgeflossen. Wir waren ein 6er Zimmer und jeder hat morgens geduscht, da könnt ihr euch vorstellen wie das Bad aussah! Am Tag unserer Abreise haben wir wieder daraufhin hingewiesen und hoffen, dass jetzt etwas passiert und sie es verbessern!

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 2.0Renlighet
11 maj 2016
7.7

El hostel está muy bien ubicado, a solo 10 min. De Marienplatz. Las habitaciones muy cómodas y limpias. Sin embargo no tiene límite de edad. Elegí cuarto compartido y había un hombre de más de 45 años, lo que fue muy incómodo. A modo de recomendación, podrían tratar de ubicar a los huespedes por grupo etáreo. Se puede cocinar, pero es muy pequeño el lugar.

    • 6.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 8.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 6.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
  • Anonym
  • Kanada, Kvinde, 18-24
  • Nybörjarnomad
  • 1 Recension
10 maj 2016
7.7

The rooms were huge and had nice views into the street. They are nice wood bunk beds so you don't feel like rolling over will cause you to crash down on your bunk mate. The wifi was horrible and it kicks you out every time your phone goes to sleep. The luggage room was secure from outsiders getting in but was also one of the most disgusting rooms I've ever seen. It was so dirty and full of garbage I was sure I would have something living in my bag when I came to pick it up. Overall, good stay

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 4.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 8.0Renlighet
4 maj 2016
9.4

O wifi cai bastante e as pessoas que sairam do nosso quarto, os lençois não foram trocados.

    • 10.0Värde för pengarna
    • 10.0Säkerhet
    • 10.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 10.0Personal
    • 10.0Atmosfär
    • 6.0Renlighet
29 apr 2016
8.6

Clean place with fresh rooms. Lack of lockers and the ones they had you need to bring your own padlock. Not too far from the city which was good. Would stay again.

    • 8.0Värde för pengarna
    • 8.0Säkerhet
    • 8.0Plats
    • 10.0Utrustning
    • 8.0Personal
    • 8.0Atmosfär
    • 10.0Renlighet

Hostelworld mobilappar

Boka på språng med de nya Hostelworld-mobilapparna

Här kan du söka och välja mellan 33 000 boenden i mer än 170 länder, var du än befinner dig

Anmäl Intresse För Nyhetsbrev

Skicka in din informatiom

Tack för att du anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för att få de bästa erbjudandena och nyheter skickade direkt till din inkorg. Du kan avsluta prenumerationen när som helst.